Jeszenszky Fekete-Győrnek: Atombandi, megint biliben a kezed!

2022. szeptember 19. 09:49

„A narancssárga jég megtört” – írta Facebook-oldalán a momentumos politikus.

2022. szeptember 19. 09:49
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Zuglóban és Újbudán is a fideszes jelöltek győzedelmeskedtek az időközi önkormányzati választásokon. A 14. számú egyéni választókerületetben a momentumos Lados Tamás szerzett mandátumot, aki 52,01 százalékos eredménnyel végzett az élen.

„A narancssárga jég megtört. Győztünk. Köszönjük Gazdagrét-Sasad!” – írta vasárnap este Facebook-oldalán Fekete-Győr András. Jeszenszky Zsolt nem hagyta szó nélkül a momentumos politikus bejegyzését:

„Atombandi, megint biliben a kezed!

'19-ben még 55,85:40,52-re nyertétek a körzetet, most 52:48-ra sikerült kiizzadni. 11 százalékponttal szűkült az olló!

– írta a hobbista.

„Közben buktatok egy méreteset Újbudán és Zuglóban. Mindkét helyen jóval 15 százalékpont fölötti az arányok változása a kormánypártok javára. Komolyan, mi a f@sznak örülsz? Két füled van, mégse vagy szatyor?” – fogalmazott kommentjében Jeszenszky.

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tiszai
2022. szeptember 20. 09:03
A Jeszi gyűjti már a fingjait a hideg téli estékre ?
Robertoo
2022. szeptember 20. 08:37
Atombandi, a nukleáris kerékpár szakértője.
SwordFish
2022. szeptember 20. 07:47
Az utolsó moslékellenzéki fellegvár akkor ezek szerint Gazdagrét lesz? Érdekes. Pont ezt láttam az álmomban is. Az álmomban azt láttam, hogy Gazdagrét lesz a Momentum utolsó fellegvára Budapesten és a FreeSZFE is ott fog székelni és egy liberális bűntanya lesz az egész kerület. Ezen az idővonalon Budapestet vissza fogja foglalni a kormány és Orbánnak teljhatalma lesz az egész országban. A libsik bele fognak ebbe őrülni. Szóval a buta Fegyőr annak örül, hogy a Momentum utolsó fellegvára még áll. Még sokáig fog, de minden mást bukni fognak. Az utolsó moslékos fellegvárak a Ferencváros, Soroksár, Rákospalota, Angyalföld, Zugló és Gazdagrét lesznek. Zugló még kétesélyes, ugyanis ha Geri oda visszamegy polgármesternek, akkor a moslékosoké lesz. Ha nem, akkor bukják azt is. A DK és a Momentum belharca miatt Budapestet is bukni fogja a moslékellenzék, és Orosz Anna lesz a Momentum utolsó elnöke, és Geri pedig visszamegy Zuglóba, és az árnyékkormány bukása miatt a Gyurcsány házaspárt megpuccsolhatja a László Imre. A Jobbiknak teljesen vége, lefő nekik a kávé és elhagyják az országot. A DK marad a moslékellenzék vezetője, de már Gyurcsányék nélkül és már csak Budapesten maradnak pár kerületben. Mindezt erősíti, hogy a Momentum, az MSZP és Márki-Zayék nekimentek a DK-nak. Karácsony Gergely feltűnően csendben van, de végül lefekszik majd a DK-nak, ami miatt viszont Budapestet is elbukják. A moslékellenzék egymás ellen harcol és meg fognak semmisülni, a romokon még egy ideig a Kétfarkúak csaholnak majd.
amca
2022. szeptember 19. 21:08
Fegyökör. 0.000039% Roller naperőmű.atomerőmű ??? Zucker ára ?? Anyád ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!