Hadházy: „Leteszem az esküt, de nem fogok bejárni”

2022. szeptember 29. 15:26

„Mindent meg fogok tenni, hogy ne tartsam fent egy parlamentáris demokrácia látszatát” – szögezte le Hadházy.

2022. szeptember 29. 15:26
null

Korábban írtunk róla, hogy sajtóértesülés szerint október 10-én leteheti Hadházy Ákos a képviselői esküt. A politikus a 444-nek meg is erősítette a hírt.

„Leteszem az esküt, de nem fogok bejárni. Zuglóban ezt tudták, amikor megválasztottak.

Mindent meg fogok tenni, hogy ne tartsam fent egy parlamentáris demokrácia látszatát” 

– mondta a lapnak Hadházy.

 

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csupikosz
2022. szeptember 30. 15:44
Tipikus megélhetési bűnözői felfogás. Nem jó a képviselők munkaszerződése , mert az el nem végzett munkáért nem járhatna díjazás, de nem szankcionálják mert nem tudni ki a következő.
Mag Ányos
2022. szeptember 30. 12:36
Ez egy hamis eskü lenne. Remélem, az Országgyűlés elnöke nem fog asszisztálni ehhez a gyalázathoz. Hol vagy Sallai Róbert Benedek?
formaegy
2022. szeptember 30. 09:43
Akkor nincs fizetés!!!!!!!!!!!!!!!! Ha Hadházy így fizetéshez jut, akkor minden MAGYAR DOLGOZÓ EMBERNEK joga van nem bejárni a munkahelyére, és megkapni a fizetését!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem azt a MAGYAR EMBEREK abban az esetben ha Hadházy így fizetést kap, meg fogják tenni! Elég volt már a politikai parazita férgekből, akik a valóban dolgozó emberek pénzéből dőzsölnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lepkelányok
2022. szeptember 30. 08:36
Ő egy képviselő. Amely körzet/kerület megválasztotta, azt kell képviselni a parlamentben. Ez a munkája. Értem én, hogy lázadunk, meg hogy így fúj Fidesz meg úgy fúj kormány, de ettől még nem végzi a dolgát, amelyre ki/megválasztották. Jogilag nem lehetne "visszahívni", vagy valami hasonlót tenni? Csak a hírverés érdekli, semmi más. Meg a baromságok kürtölése. Hol tud ilyen ember (?) megmaradni, ha nem egy demokráciában? Mi a baja ennek a szerencsétlennek??? Ha nem lenne demokrácia itt, már régen eltüntették volna még a nyomát is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!