„Vágja el a saját torkát és a (...) lányáét is” – Tóth Gabi egy komment miatt tesz feljelentést

2022. augusztus 31. 13:21

Az énekesnő szerint a kommentelő túlment minden határon.

2022. augusztus 31. 13:21
null

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor feljelentést tesznek egy férfi ellen, nem hagyják annyiban, hogy a kommentelő még a gyerekük halálát is kívánta. Az énekes szerint, hogy már a gyereküket is támadják, már túlmegy minden határon. Krausz Instagram-oldalán tette közzé, hogy valaki azt írta nekik:

nyugodtabb hely lenne a világ, ha elvágnák saját és gyermekük torkát is”.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Niki1987.
2022. szeptember 01. 15:01
Nem tartom sokra ezt a nőszemélyt, de ez a beszólás gusztustalan, még én is felháborodtam, pedig messze nem vagyok a rajongója. Celebként sok mindent el kell tűrnie, de azért tényleg lennie kellene egy határnak.
Armageddon
2022. szeptember 01. 08:13
Egy kis önprovokáció, önsajnáltatás, hírverés. Celeb élet.
Sulammit
2022. augusztus 31. 20:49
Apáti Bence mondta, hogy anno Homonnay rászabadította a commentelőit. Most pedig a szintén buzeráns Kajdi Csaba, (Cyla) szabadította rá a követőit Tóth Gabira. Két arrogáns, a kormányt, Fideszt gyűlölő magamutogató, keresztényellenes egyén.
Sulammit
2022. augusztus 31. 20:41
Kálmán Olga is feljelentette az egyik durva commentelőjét, el is kapta a rendőrség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!