Gyurcsány Ferenc: Őpááál

2022. július 25. 18:53

Önök szerint mire gondolhatott a költő? Írják meg nekünk kommentben!

2022. július 25. 18:53
null

Nem tudni, mi lelhette Gyurcsány Ferencet, mindenesetre nemrég egy több napos, Orbánt kritizáló posztja alá az alábbi kommentet írta:

Kommentben írják meg nekünk, hogy önök szerint mire gondolhatott a költő!

Időközben Gyurcsány törölte a kommentet, azonban képernyőfotóval sikerült azt megmentenünk az utókornak:

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
győri polgár
2022. július 28. 08:13
Következő lépés: Kezet fog a környezetében álló nem létező emberekkel.
Sevdeki Ágnes
2022. július 27. 22:10
Az ŐPÁÁÁL megfejtése :) A szcientológiai "egyház" és a többi sátánista körök abban (is) hisznek, hogy a Bibliai Pál apostol és a 11 tanítvány (Júdás nélkül) vissza térnek reinkarnációval az utolsó időkben, azaz most. Pál apostolt és a 11 tanítványt, ezt a 12 főt szokták gúnyolni sok mindennel 10-15 éve. Sok marhaság és még film is született ez alapján (pl a 12 majom...) és gyurcsány a maga kis szellemi szinvonalán valószínűleg jelezni próbálta, hogy megtalálta az egyiket... Az Orbán Viktor elleni gyűlöletkeltés egyik legprimitívebb megnyilvánulását láthatjuk, ami nyilván bizonyos "bennfentes" köröknek szól...
bagira
2022. július 27. 02:18
Mi van Ferkó a sarki fatövében rókával találkoztál ,,öpááál,, könnyítettél magadon.
Hajnóczi Kristóf
2022. július 26. 19:14
Közben rájöttem! Lecsapta az üres poharat a billentyűzetre! Így nyomódott le az ő, a p, az á és az l, középen az é nem. Ja, és mivel jobbkezes, az á-t találta el legerősebben. Hogy entert hogyan és minek nyomott utána, az viszont még mindig rejtély.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!