A bringás klub és a WMN.hu is bemutatta azt a 32 éves meleg férfit, aki megtanult kerékpározni

2022. június 24. 08:38

„A szexuális orientációnkkal együtt születünk, és úgy jövünk világra, hogy nem tudunk biciklizni” – állapította meg a történet főhőse.

2022. június 24. 08:38
null

A bringás klub Facebook-oldalán osztotta meg annak a 32 éves meleg férfinak a történetét, aki felnőttként tanult meg kerékpározni a a Velo Budapest segítségével. A bejegyzés szerint biciklizni nem tudni, majd ez ellen tenni jelentős mérföldkő egy ember életében;

Hogy felnőttként megtanulni bringázni nemhogy nem ciki, hanem az egyik legmenőbb dolog a világon; s hogy biciklizni megtanulni végül is nem is olyan nagy dolog”

– olvasható a posztban. 

A férfi „egészebb ember” lett saját maga számára

„Idén pünkösdkor elmentem egy grillpartira, moziba és bicikliztem húsz kilométert. Sosem gondoltam volna, hogy leírom ezt a mondatot. És máig nem is hiszem el. Miközben azután a bizonyos telefonhívás után két hónappal a zöld tájat nézve száguldoztam, eszembe jutott, mennyire félek, hogy most egyszer csak felébredek. Mert akkor nemcsak nem tudnék újra biciklizni, de nem lenne bennem a bátorság, ami miatt bele tudtam ebbe vágni.

Nem lenne bennem a büszkeség, hogy megcsináltam. Nem lenne bennem az önbizalom, amit a két kerék zümmögő hangja ad. És nem lennék benne abban a jelenetben, amire annyira vágytam. Örülök a húsz kilométernek, örülök a hatszáz kalóriának, örülök a lepirult arcomnak. De a legjobban annak örülök, hogy egy picit egészebb ember lettem saját magam számára. Nem is csak a kitartás és tanulás miatt: hanem mert megnyílt előttem egy új világ, ami biztos sokat fog adni” – vallott kendőzetlenül érzéseiről a férfi.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Old Shatterhand
2022. június 28. 17:26
Már rohadtul unom ezeket a jó embereket. Miért kell kiemelni, hogy ki kihez vonzódik vagy vél vonzódni? Ez így nagyon menő, de ha azt írnánk, hogy egy meleg vagy bármilyen elb*szott hőmérsékletű egyén bankot rabolt, gyilkolt stb., biztos hörögnének. Amúgy tényleg sokat elmond, hogy 32 évig nem merészkedett bringa közelébe vagy anyuci nem engedte/ nem volt férfi példakép, aki megtanítsa. DE: majd ha a féllábú gyerekem a protézisével megtanul bringázni, az lesz a teljesítmény, nem ez, kedves barátaim. De az nem fog bekerülni a hírekbe.
Gèbi
2022. június 24. 19:33
Az lenne a hír, hogy egy buzi megtanult kerékpározni? Ez tök röhejes! A hír az lenne, ha megtanulna nyereggel együtt kerékpározni.
Ólat a trolloknak
2022. június 24. 19:28
Ez egy hír????
zseblámpa
2022. június 24. 16:26
„A szexuális orientációnkkal együtt születünk" Csak a heteroszexuális orientációval lehet együtt születni. Genetikusan ugyanis csak olyan tulajdonságot lehet örökíteni, amely magát az örökítést nem teszi lehetetlenné. Ezért nem lehet megtalálni a homoszexualitás génjét. Logikailag kizárt, hogy létezzen ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!