Hadházy a benzinpénz és fizetés miatt tenné le az esküt, de nem járna be a parlamentbe

2022. május 12. 18:39

A képviselő most saját pénzéből fizeti vidéki útjait. Szerinte ez egy áldozatvállalás a részéről.

2022. május 12. 18:39
null

Hadházy Ákos a Szeged TV Téma című műsorának a vendége volt. A műsorból kiderült, hogy a képviselő a benzinpénz és a fizetés miatt tenné le az esküt, de nem járna be az Országházba. „... Kövér László is azt csinálja, hogyha nem engedi az eskütételt, ez egy áldozatvállalás tőlem, hiszen nyilván addig [míg nem tudja letenni az esküt – a szerk.] nem kapok semmilyen fizetést, addig nyilvánvalóan nincsen benzinpénz, amikor lemegyek vidékre, most is voltam, múlt héten is voltam egy kis pici faluban ezt természetesen a saját pénzemből kellett fizetni. Én ezt vállaltam, ezt az áldozatot. De a lényeg az, hogy ezután is, ha felesküdöm, akkor sem fogom eljátszani azt, hogy itt demokrácia van” – nyilatkozta a képviselő a műsorban.

Műsorvezetői kérdésre, miszerint „bejár majd az Országyűlésbe vagy nem jár be?” azt nyilatkozta, hogy

Mint ismeretes, nemrég kiderült, hogy tavaly Hadházy kétszer ment be az Országházba, ezért bruttó 15 milliót kapott.

A teljes műsort ide kattintva tudja megtekinteni.

Kapcsolódó

Hadházy Ákos: Kövér László kész akár hónapokig is blokkolni az eskütételemet
Amennyiben tartósan akadályozná a munkámat, ennek megfelelően fogok lépni. Bővebben is érdekel...

Amennyiben tartósan akadályozná a munkámat, ennek megfelelően fogok lépni.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ohassa
2022. május 13. 12:58
Veszélyhelyzet volt, van, lesz, nincs szükség parlamentre. A kormány rendeletekkel kormányoz, nem törvényekkel. El lehet őket olvasni az éjszakai Magyar Közlönyben. A parlamentben csak szájkarate folyik, bábszínház.
Gyzoltan
2022. május 13. 10:49
"De a lényeg az, hogy ezután is, ha felesküdöm," -ami semmit nem jelentene, te is, mint még többen eskü-képtelenek vagytok!
Ben Jeremiah
2022. május 13. 07:37
Egy hír: "Több mint egy órán át dobálta a dühöngő férfi a veszteglő vonatot, miközben a saját vérével ráírta, hogy „Help!”" Csak nem lófaszházy tett lépéseket?
zrx8
2022. május 13. 07:26
Zuglónak a faszát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!