Ungár Hadházynak: Valamit csinálni kell, ami nem az amit eddig csináltunk

2022. április 16. 07:40

A képviselőknek nem sikerült megfejteni, merre lenne érdemes elindulnia az ellenzéknek.

2022. április 16. 07:40
null

Nehezen követhető párbeszéd alakult ki Ungár Péter egyik posztja alatt. A bejegyzés egy idézetet tartalmazott Ungár Péter InfoRádiós interjújából, amelyben elmondta, hogy szerinte az ellenzéknek immáron a magyar érdekeket kéne képviselnie. 

Hadházy Ákos kommentben jelezte, hogy szerinte nagyobb változásra van szükség. A képviselő felvetette, hogy „ennyi és ekkora kudarc” után nem lenne-e jobb biztosra menni. Szerinte nem csak a mondatait kéne lecserélni az ellenzéknek, „hanem néhány politikusát is”, valamint el kéne kezdeni mást csinálni, mint eddig.

Itt a probléma, hol a probléma?

Ungár válaszában kifejtette, hogy szerinte igaza van Hadházynak: „csinálni kell valamit, ami nem az amit eddig csináltunk”, de leszögezte, hogy „előtte ki kell elemeznünk, hogy miért lett ennyi kudarcunk”. Az LMP-s politikus hozzátette, hogy a valódi vitája Hadházyval az elemzésben van, mivel „Én nem kizárólag ott látom a problémákat ahol Ön”. Továbbá elismerte: „Önnek sok dologban igaza van, sőt volt is.

De amikor nem tartom igaznak amit ír, azt el fogom Önnek és a nyilvánosságnak mondani”.

Zárásul Ungár hangsúlyozta, hogy „Ön is tudja, hogy az ellenzéki oldalon nem csak én gondolom azt, amit Ön vitat. Csak én vállalom nyíltan”.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila/Varga György

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. április 17. 10:04
békét
bagira
2022. április 17. 01:34
Igértétek a lámpavasat, autóplatóra való feldobást , börtönt , amit eddig nem csináltatok törvénybe ütközést akartok , Soros - Biden elvtársak küldi hogyan tovább.
kissnyuszi
2022. április 16. 20:53
Dolgozzatok a pofázás helyett.
Vakfolt
2022. április 16. 19:55
"A képviselőknek nem sikerült megfejteni, merre lenne érdemes elindulnia az ellenzéknek." A külföldi ultralibernyák fost nem eszi a magyar, a komcsikra se vágyik. Zamecsnik állat kikéri magának, hogy ő nem komcsi, közben meg a nemzeti érzelműeket fasisztázza. Pont arról ismerni meg a komcsit, hogy a nemzeti neki náci. A zöldpárt.. az volnátok ti, az szintén nem gyere be, viccpártnak ott vannak a kutyafejű kettők, zsúfolt a halpiac, a munkáspárt kiesett, felkészül az eltűnésre az iszomm, a MH nektek nem fog gazsulálni.. Ha nem megy, lehet, hogy valami olyan szakmát kellene választani, ami megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!