Nyilvános álláshirdetésben kereshet ügynököket a magyar titkosszolgálat

2022. április 19. 11:15

Két beosztásra keresnek munkatársakat.

2022. április 19. 11:15
null

Szokatlan módon, nyilvános álláshirdetésben keres két beosztásra is munkatársakat a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ) – vette észre a napokban a Magyar Hang. A vállalkozó kedvűek „különleges felderítői feladatok végrehajtására” műveleti felderítői pozícióra, míg az informatika iránt érdeklődők rendszertámogató munkatársként segíthetik Magyarország nemzetbiztonsági védelmét.

A portál felidézte,

az NBSZ korábban is keresett már munkatársat nyilvános hirdetésben.

A toborzás most azoknak szól, akik az informatikai rendszerekben fellépő hibákat kezelik, eszkalálják, illetve elhárítják. Ehhez elég a középfokú informatikai, távközlési, vagy műszaki végzettség és alapfokú angol nyelvtudás. A NBSZ pedig versenyképes jövedelmet, sőt, még cafeteria juttatást is kínál.

A műveleti felderítők munkája pedig különleges felderítői feladatok végrehajtása lesz. Az NBSZ ebbe a munkakörbe mozgalmas, változatos munkát kedvelő és bíró férfiakat és nőket keres fiatalos csapatába – írta a portál.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. április 19. 20:07
Megnéztem. Kevés a píz.
Lajoss
2022. április 19. 16:42
A Boros Imrének szóltak már? :)
Gardonyi Geza
2022. április 19. 16:02
nbsz.gov.hu/karrier
szemlelo
2022. április 19. 14:28
Ez semmi ahhoz képest, ahogy az angolok kerestek kódfejtőket a 2. Világháborúban. Egy újságban adtak fel igen nehéz, kombinációs rejtvényeket. A győztes rejtvényfejtőket biztonsági szempontból átvilágították, közülük választották ki a híres Bletchley Park kódfejtőit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!