Hollik: A baloldal a magyar emberekkel akarja megfizettetni a háború árát

2022. március 02. 13:43

A fideszes politikus Kocsis-Cake Olivio szavaira reagált, aki szerint el kell zárni a Magyarországra érkező orosz gázcsapokat.

2022. március 02. 13:43
null

A Fidesz szerint a baloldal a magyar emberekkel akarja megfizettetni a háború árát, amikor a Paks II beruházás és az orosz gáz Magyarországra szállításának leállítását követeli. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai videónyilatkozatában azt mondta:

A kormánypárti politikus arra hivatkozott, hogy kedden az ellenzék a Paks II beruházás leállítását követelte, Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) pedig – akit Hollik István a Gyurcsány-lista jelöltjének nevezett – arról beszélt, hogy el kell zárni a gázcsapokat, hogy ne jöhessen orosz gáz Magyarországra.    

Hollik István szerint a baloldali politikus ezt annak ellenére mondta, hogy az Európai Unió vezetői egyértelművé tették, hogy az energiaszektor nem része a szankcióknak. Kiemelte: ha a baloldal javaslata megvalósulna, az azonnali és nagyarányú rezsiár-emelkedéshez vezetne. Ezek veszélyes és felelőtlen javaslatok, amelyek belesodorhatják Magyarországot ebbe a háborús konfliktusba – szögezte le. Hangsúlyozta: a kormánypártok ezt nem fogják megengedni, mindent megtesznek annak érdekében, hogy Magyarország kimaradjon ebből a háborúból.

(MTI)

Fotó: MTI/Soós Lajos

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. március 02. 15:35
Tömény bolondok ezek a tehetségtelen liberalbolsevista politikusok! Még 16 év várakozás rátok fér,kihalnak közületek a libbcsikommcsik!
Mandarin.
2022. március 02. 15:21
Olivio zárja el a saját gázcsapját, villanyt, vizet se fogyasszon, jobb lenne mindenkinek ha a nem politikusként keresné a kenyerét.
hakos
2022. március 02. 14:48
@egy kommentelő Tegnapelőtt a teljes légtérzár ellenére Pozsonyban leszállt egy orosz gép, amely fűtőanyagot hozott a szlovákiai atomerőműbe. Arról is olvashatsz, hogy az USA nem vetett ki szankciót az Oroszországból jövő uránszállításokra, mivelhogy nem akarnak saját maguknak ártani. Egy dolog, hogy tiltakozunk Oroszország háborús lépései ellen, másik dolog, hogy saját magunkat büntetjük ezért. Persze hülyének lenni sem tilos, csak nem igazán van értelme.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!