Megvalósulhat az elmúlt harminc év bűnöseinek elszámoltatása

2022. március 05. 13:58

Ehhez a mentelmi jogot is el kell törölni, amit egyedüli pártként követel a Mi Hazánk.

2022. március 05. 13:58
null
Dúró Dóra

„Hiába próbálja kétharmaddal bebetonozni Polt Pétert a Fidesz, ha korrupcióellenes ügyészséget hozunk létre, megvalósulhat az elmúlt harminc év bűnöseinek elszámoltatása. Ehhez persze a mentelmi jogot is el kell törölni, amit egyedüli pártként követel a Mi Hazánk a magyar politikában.

Nem képzelhető el úgy a felelősségre vonás, hogy a mentelmi joguk mögé bújhatnak a politikusbűnözők, hiszen most is az a bevett gyakorlat, hogy a két nagy tömb képviselői rendre bevédik egymást azzal, hogy nem függesztik fel a másik mentelmi jogát - kölcsönösen. Ráadásul a Fidesz szétlopta az országot, és egymást védik a bűnözőik, míg a baloldal képviselőjelöltként indítja azt a Czeglédy Csabát, akit jogerősen elítéltek adócsalásért, emellett a választás előtt három hónappal bonyolít le tízmilliárdos bizniszt Mészáros Lőrinc és Bige László, aki Márki-Zay Péter legfőbb támogatója. Ebből nem lesz elszámoltatás, arra csak a Mi Hazánk a garancia!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amelynek képviselői minden esetben a mentelmi jog felfüggesztése mellett szavaznak, és minden jelöltünk vállalja, hogy soha semmilyen esetben nem bújik emögé. A törvény előtt tényleg legyen mindenki egyenlő!”

(MTI-OS)

(Fotó: A magyar Országgyűlés/MTI)

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2022. március 09. 19:20
Istenem, még egy buta puma, aki politizálni próbál! Siralmas, hogy egy eredeti gondolat se fér a fejecskéjébe! Tessék inkább a Novák gyerekek nevelésével foglalkozni! Annak több értelme lenne.
orygabor
2022. március 09. 10:21
Hülye vagy, szívem! A mentelmi jog nem véd meg a bűncselekmény következményeitől, demokratikus alapintézmény. Másképpen: Nem a mentelmi jog miatt nincsenek elszámoltatva. Arról van szó, nincs más témátok. A zsidózás és a cigányozás ugye a baloldalra szorult.
luisbathhelena
2022. március 06. 17:51
No problem. Indultok, lesz 50%-otok, eltörlitek. Ilyen egyszerű.
Dezsőke
2022. március 06. 14:04
szerintem lelkem tán az vóna a legjobb, ha mindenki kiszabna magának valamicske 5-30 év büntetést oszt bevonúna 100 évre visszamenőlegesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!