A Kormányzati Tájékoztatási Központ összeszedte a baloldal háborúpárti nyilatkozatait

2022. március 18. 17:43

Segítséget kínált a központ a baloldal miniszterelnök-jelöltjének.

2022. március 18. 17:43
null

Ezek a nyilatkozatok egyértelműen bizonyítják, hogy Márki-Zay Péter és a baloldal fegyvereket és katonákat küldene a háborúba. Felelőtlen viselkedésük veszélyes, mert belesodorhatják a háborúba Magyarországot – írja a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében, amelyben felsorolják a baloldal nyilatkozatait a háborúval kapcsolatban. 

2022.02.01.

Fekete-Győr András: „Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát. Először is – szövetségeseinkhez hasonlóan – fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára.”

2022.02.13.

Márki-Zay Péter: „Természetes, hogy a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt, azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget és támogatást megadhat Ukrajnának. 

Hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is.”

2022.02.22.

Márki-Zay Péter: „Tehát, hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk.”

2022.02.23.

Márki-Zay Péter: „A fegyverszállításokat is támogatnám, amennyiben a NATO és az EU így döntene. Mindig a közös döntéseket követnénk.”

2022.03.01.

Rónai Sándor: „Nagyon sajnálom a magyar kormány tegnapi bejelentését, mi szerint mi nem segítjük 100 százalékig ezt a folyamatot, hiszen más uniós tagállamok, például fegyverek szállításában segítenek. Rónai Sándor azt is mondta, szerinte ezzel hazánk nem veszélyeztetné a kárpátaljai magyarságot.”

(MTI-OS)

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ohassa
2022. március 19. 07:48
Abszolút korrektek (kivételesen) az ellenzéki politikusok nyilatkozatai 1. a NATO és az EU úgy döntött, hogy fegyverszállítmányokkal segíti Ukrajnát. Így mi is részesei vagyunk az EU mintegy 500 millió eurós fegyverbeszerzésének, tehát mi is fegyverekkel támogatjuk Ukrajnát 2. a NATO úgy döntött, hogy nem küld katonákat a térségbe (csupán keleti határait erősíti meg), tehát magyar NATO-katona se mehet a térségbe.
sheu
2022. március 19. 02:50
"Márki-Zay Péter: „A fegyverszállításokat is támogatnám, amennyiben a NATO és az EU így döntene. Mindig a közös döntéseket követnénk.” Ez mindennél jobban elárulja, hogy ezek a gazemberek nem a magyarok érdekeit szolgálják, hanem idegen érdekeket. Ugyanis Magyarországnak semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy Oroszországgal bármilyen fegyveres vagy diplomáciai konfliktusba kerüljünk. Mert egy nagyhatalom, amelyik itt van a seggünkben. De ezeket a magyargyűlölő férgeket ez nem érdekli, hiszen ők már holnap csomagolnak, ha baj van, és takarodnak vissza a megbízóikhoz a tengeren túlra.
hidegfehérmintaled
2022. március 18. 21:57
Mi van téglafejű, a nézésedből látszik, hogy szar van a palacsintában. A választások után vissza kell takarodnod Hódmezővásárhelyre, nem lesz buli+fanta. Vagy még kitanulhatod az asztalos szakmát, mint az asszony és legalább a gyerekek majd elmondhatják: iparos családból származom.
A közösség tagjaként
2022. március 18. 21:40
ez az őrgróf már-ki zaj-i ez nem csak diszlexiás lehet de tudathasadásos is és emlékezet kiesései is vannak. ezt komolyan kellene analizálni valamilyen nemzetközi független objektív orvos csoportnak mielőtt komolyabb hatalmat kap mint hótmezővásárhej és környéke áfész elnöke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!