Török Gábor: Nehéz helyzetbe került a Fidesz a választás előtt, az ellenzék nem használja ki jól

2022. március 02. 09:59

Az elemzőnek ugyan nincsenek kutatási adatai, de szerinte megosztottá vált a Fidesz szavazótábora a háború miatt.

2022. március 02. 09:59
null

„Nincsenek friss kutatási adatok a kezemben, de amúgy is szkeptikus lennék azokkal kapcsolatban. De anélkül is látszik, hogy a Fidesz szavazótábora az orosz–ukrán háború és az elvárt magyar álláspont kérdésében megosztott” – mondta Török Gábor politikai elemző a Hvg.hu-nak.

„Az ellenzék nem használja ki jól a Fidesz nehéz helyzetét”

Török úgy látja, hogy a Fidesz láthatóan próbál az aktuális helyzetben jó kommunikációs irányokat találni, ilyennek gondolja a békepártiság hangsúlyozását is, „csak aztán mindig történik valami, ami újabb nehézséget okoz, és amire ismét reagálni kell. Például a fegyverszállítások kérdésére, a NATO-kapcsolatokra, vagy éppen Ukrajna EU-s tagságának a kérdésére” – fogalmaz.

Az elemző szerint az ellenzék nem használja ki jól a Fidesz nehéz helyzetét:

a választóközönség számára, nem volt velük kellően empatikus ebben a helyzetben.” A nyugodt erő hiányzott belőlük a leginkább, mondta Török, erre reagált is azonnal a kormánypárti kommunikáció.

Kapcsolódó

Márki-Zay fegyvereket és magyar katonákat küldene Ukrajnába, Orbán szerint Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból

Ide kattintva olvashatja az ukrán válságra adott kormánypárti, valamint baloldali álláspontokat!

olvashatja az ukrán válságra adott kormánypárti, valamint baloldali álláspontokat!

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. március 03. 08:50
Szerencsére a moslékosok mindig túltolják a hülyeséget-a nigger srác tegnap már a gázcsapot akarta elzárni. De. Észnél. 2002 -t ne felefjétek-pedig a Kálmánka már 2 misi tüntetőt is látott a Kossuth téren. Ahogy a "pinikus" Kovács Laci mondta-"nem közv.kutit kellnyerni".
Reszelő Aladár
2022. március 02. 15:52
Nehéz helyzet lehet az, ahol az első mérések alapján 90+% támogatja a béke minden áron történő fenntartását. A lipsik meg szokás szerint igazodáskényszerben vannak. Az olykor héja olykor pacifista gazdáik most azt mondták, hogy mehet a stukker is. Gondolom jövő héten a katona is. Máskor meg a TÉSZ embertelensége a gondjuk. Nehéz rajtuk kiigazodni. Magyaroroszág tud segíteni a sérültek kezelésében és egyéb humanitárius dolgokban. Számomra egy megmentett katona élete többet ér mint tucatnyi kiszuperált Kalasnyikov.
nyugalom
2022. március 02. 13:28
Ez az alak is szürke kardigan!
Fila2020
2022. március 02. 13:14
Miután a balliberális politikusok nyilatkozataiból az épelmélyűség nyomai sem látszanak, ellenben a felelőtlenség, a kormányzó képtelenség süt belőlük, így elsősorban az ellenzék szavazótábora vált bizonytalanná. Ők is nagyrészt dolgos, családszerető, biztonságra vágyó emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!