Rendőrök zavarták el az ukrán menekültekre váró taxis hiénákat a Keletitől

2022. március 01. 13:39

Jelzés nélküli taxik álltak a járdán a pályaudvar mellett, a menekültekre várva.

2022. március 01. 13:39
null

Elzavarták a rendőrök a taxis hiénákat a Keletitől – írta meg a 444.hu. A portál megírta, hogy „a rendőrök elküldték az ukrajnai háború elől menekülő emberekre utazó taxis hiénákat a Keleti pályaudvartól”. Korábban, egy olvasójuk így hívta fel a figyelmüket a Keletinél lévő állapotokra:

„Jelzés nélküli taxik állnak a járdán, és feltehetően hasznot szeretnének húzni a menekültekből.

Amikor fotóztam, akkor egy »előre nézzél, ne fotózzál hülyegyerek« üdvözlést kaptam.”

Nyitókép: illusztráció / MTI / Szigetváry Zsolt

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. március 02. 15:21
Azt, hogy engedélye van, de mindent törvénytelenül csinál. Ez a fekete fuvar és nem csak állami lehet. Nézd, szinte minden embernek van rossz emléke taxissal kapcsolatban. Ez sajnálatos, de ők tehetnek róla.
Nuttika
2022. március 02. 00:29
Este a nyugatinál volt egy rakat rendőr autó, szabályosa elzártak egy részt. Érdekes volt a Westendből kilépve ezt látni.
Robertoo
2022. március 01. 23:02
"Jelzés nélküli taxik ...." Mi az a jelzés nélküli taxi? Ha jelzés nélküli, akkor nem taxi. A taxizásnak megvannak a szigorú szabályai. Manapság nem egyszerű taxi engedélyt kapni. (Aki nem hiszi, járjon utána!) Amúgy, ezek nem taxis hiénák. Egyszerűen vesznek egy volt, leadott taxit, ami még sárga (nem vették le róla a fóliát), és feketén fuvaroznak. Se engedélyük, se taxijuk (ez nem taxi) nincs. Semmi közük a taxisokhoz és a taxizáshoz.
huttentotta
2022. március 01. 22:59
Ez alkalmas az ország hírnevének rombolásásra. Biztos szankcionálható másképpen is, mint az elküldés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!