Klímaérzékenység: öt autót használhat a zöldpárti frakcióvezető

2022. február 01. 06:58

Legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint Keresztes László Lóránt tulajdonában két személygépkocsi van, az Országgyűlés Hivatala további hármat bocsát a rendelkezésére.

2022. február 01. 06:58
null

A környezetvédelemért, a zöld gazdaság kialakításáért és a karbonsemlegességért küzdő LMP (LMP – Magyarország Zöld Pártja) frakcióvezetőjének legfrissebb vagyonnyilatkozatában öt személyautó szerepel. Egy 2009-es Ford Mondeo, amit 2015-ben vásárolt. Egy 2009-es Nissan Qashqai, ami 2018-ban került Keresztes László Lóránthoz. (Egyik sem elektromos vagy hibrid.) További három autót pedig az Országgyűlés Hivatala bocsát a zöldpárti frakcióvezető rendelkezésére.

Keresztesnek mindezek mellett Pécsett van egy 895 négyzetméteres telke és egy 53 négyzetméteres lakása. Több mint 11,5 millió forintos megtakarítás van a zöldpárti frakcióvezető birtokában.

Kapcsolódó

Gyurcsány előre megy, nem hátra: százmillióval többet érnek az értékpapírjai, mint tavaly
A volt miniszterelnök sikeres évet zárt. Bővebben is érdekel...

Orbán Viktor kifizette a lakáshitelét
A miniszterelnök vagyoni helyzete egyebekben nem változott. Bővebben is érdekel...

A volt miniszterelnök sikeres évet zárt.  A miniszterelnök vagyoni helyzete egyebekben nem változott.

 

Nyitókép forrása: Facebook

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. február 01. 10:45
és úgy hízik! mint a disznó!
Megtalálta
2022. február 01. 10:23
Egyik sem tűnik extrémnek, de a három szolgálati autó minek? Hol szokott járkálni ez a nagyon fontos embör, hogy ennyi autó kell neki?
roughneck
2022. február 01. 10:02
Attol igazi zold, hogy csak zold szinu kocsikat hasznal!
yanoo
2022. február 01. 09:51
Kb. ez a mentalitás miatt tartom a zöldeket nullánál is kevesebbnek. Az igazi zöld nacionalista,mert szereti a hazáját és óvja. A deklarált zöld, csak meg akar élni munka nélkül, lehetőleg minél jobban. Magára nézve nem tartja kötelezőnek a környezet tudatosságot, de elvárja mindenki mástól. Mert a jólét ( főleg munka nélkül) és a környzettudatosság nem feltétlen kompatibilis fogalmak.A nagyobb fogyasztás nagyobb környezetterheléssel jár. Ezért is várják el a többségtől a kisebb fogyasztást, ergo, minél szegényebbek az emberek, annál boldogabb a zöld.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!