Hollik: Aki fegyverek és katonák küldéséről beszél, az a háború folytatását segíti

2022. február 27. 16:42

A politikus felidézte: Márki-Zay Péter többször is azt mondta, fegyvereket és katonákat kellene küldeni Ukrajnába.

2022. február 27. 16:42
null

Aki arról beszél, hogy fegyvereket, katonákat kellene Ukrajnába küldeni, az valójában a háború folytatását segíti – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában. Hollik István felidézte, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje többször is azt mondta, fegyvereket és katonákat kellene küldeni Ukrajnába.

A Momentum volt elnöke, Fekete-Győr András is arról beszélt, hogy Magyarországnak minimum fegyvereket kellene küldenie Ukrajnába.

A magyar érdek ennek ellenkezője

– jelentette ki, hozzátéve: a Fidesz és a KDNP épp azért dolgozik, hogy minél hamarabb vége legyen a háborúnak és helyreálljon a béke. A kormánypártok mindent megtesznek annak érdekében, hogy garantálják Magyarország és a magyar emberek biztonságát – szögezte le. A kormánypárti politikus egyúttal azt kérte: a baloldal fejezze be a „felelőtlen és veszélyes nyilatkozatok” megtételét, hiszen ezzel a magyar álláspontot, a magyar érdeket veszélyezteti.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2022. február 28. 09:41
"Hollik István felidézte, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje többször is azt mondta, fegyvereket és katonákat kellene küldeni Ukrajnába." Katonákaaat? Hollik, Hollik, már várható volt, hogy te is beállsz a pofátlanul HAZUDOZÓK közé. Ugyanúgy eltaknyolsz, mint a többi hazudozók. Merthogy 1.) A Tagesspiegel berlini napilapnak MZP azt mondta, hogy ő "a fegyverszállításokat is támogatná", HA a NATO és az EU amellett döntene. 2.) MZP ezt írta a FB-ján: "a NATO-tag Magyarország, igazodva katonai szövetségünk álláspontjához, NEM küld csapatokat Ukrajnába. Magyar katonáknak nincs helyük egy kontrollvesztett zsarnok háborújában.” 3.) A Partizán-interjúban MZP azt mondta, "hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait segítséget is" adna Ukrajnának 4.) Az ATV-interjúban MZP közölte, "hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk". Ez ugye, MEGEGYEZIK azzal, amit MZP az 1.) pontban mondott. TEHÁT Márki-Zay Péter, a NATO döntésének megfelelően, UKRAJNÁNAK ADNA - katonai segítséget ld.: 3.) - támogatást fegyverek szállításával ld.: 1.) és 4.) UKRAJNÁBA NEM KÜLD (figyelsz, Hollik?) NEM KÜLD - magyar csapatokat/katonákat ld.: 2.) Nos, a fentiek alapján megállapítható hogy Hollik vagy maga segghülye (és vele a kesmás média), vagy az olvasóit nézi hülyének. Ugyanis - MZP a fent nevezett 1.), 2.), 3.) és 4.) források egyikében SEM MONDTA, hogy "katonákat kellene küldeni Ukrajnába". ÉS ÉS ÉS MOST FIGYELJ, Hollik! BENKŐ TIBOR, magyar hadügyminiszter: "Magyarország is felajánlott KATONAI SEGÍTSÉGET a NATO-nak az ukrán helyzet rendezéséhez ... Magyarország határos Ukrajnával, ezért nekünk is fontos az ország stabilitása. Katonai kapcsolatban vagyunk velük, 2001-ben közös alegységet hoztunk létre, amelyet ma is működtetünk. Ukrajnát anyagilag segítettük, támogattuk, most is megvan a katonai együttműködés, fontos számunkra, hogy az ország szilárd legyen – jelentette ki a magyar miniszter. (figyelsz?) Magyarország is ad KATONAI SEGÍTSÉGET Ben Wallace elmondta, hogy az Egyesült Királyság felajánlott katonai segítséget a NATO-nak. Benkő Tibor megerősítette, hogy ezt Magyarország is megtette, és az általunk felajánlott erő nem kisebb, mint amit az Egyesült Királyság felajánlott." Forrás: https://index.hu/kulfold/2022/01/31/ben-wallace-benko-tibor-egyesult-kiralysag-nato-vedelmi-miniszter-ukrajna/ Na, Hollik, most keresgélhetsz, hogy a fenti felajánlást visszavonta-e Benkő hadügyminiszter, mert ha nem, akkor nekiállhatsz a médiában Benkő Tibor magyar hadügyminisztert fingatni...
Robur
2022. február 27. 23:39
Tehát a kormányunk a háború folytatását segíti?
VeJoLa
2022. február 27. 22:22
A fegyver vérontást jelent. Méghozzá nem adrenalin mámorban, kéjjel gyikolászó nemzetközi hobbikommandósok, hanem fegyverek elé/mögé parancsolt orosz és ukrán sorkatonák ezrei vérének az ontását. Ráadásul olyan idegenek érdekeiért, akik mit se kockáztatva még keresnek is az életükön!
Akitlosz
2022. február 27. 21:37
Nem azt csinálja csaknem az egész NATO és EU?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!