Dobrev idén: Márki-Zay Péter vezetésével egy jobb országot építünk! (videó)

2022. február 15. 13:14

Dobrev tavaly: Péter, egész egyszerűen nem tartalak téged alkalmasnak a miniszterelnöki pozícióra.

2022. február 15. 13:14
null

A Kontra mutatott rá Dobrev Klára pálfordulására. Február nyolcadikán Facebook-bejegyzésben támogatta Márki-Zay Pétert: Márki-Zay Péter vezetésével egy jobb országot építünk!

Nem is olyan rég, a miniszterelnök-jelölti vita során még így fogalmazott Dobrev Klára: „Márki-Zay Péter nem mond igazat. [...] 

Péter, egész egyszerűen nem tartalak téged alkalmasnak a miniszterelnöki pozícióra.

[...] Szinte minden napra jutott valamilyen valótlanság, olyan vádaskodás, amit nem tudtál bebizonyítani. És aztán ottmaradt az emberek fülében, ez nekem morálisan elfogadhatatlan. Nagyon nagy a politikai nyomás, és úgy látom, hogy nem bírod ezt a politikai nyomást.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. február 17. 10:12
AHA! 'UTÁNNA BELEÉR A KEZED A BILIBE OSZT' FÖLÉBRECC!
bagira
2022. február 16. 13:51
Suttyomban akasztófa gyártásba kezdtek , meg van a minta Apró mintára .
Rizsa
2022. február 16. 06:32
Ezek hogy lehetnek ennyire pofátlanok . A magyar ember nem hülye. Nem felejt.
figyelő4322
2022. február 15. 21:30
Szerintem érthető, hogy a Fletó- Klára páros most miért viselkedik úgy, mintha támogatná a délibábos ME jelölt MZP-t. Ha most is azt mondanák mint tavaly, akkor MZP őket vádolná a bukásért Áprilisban. A támogatás LÁTSZATÁT fenn kívánják tartani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!