Török Gábor: 107–91 arányban nyerne most a Fidesz

2022. január 04. 12:22

A politikai elemző szerint egy dinamikus kampánnyal nem elképzelhetetlen, hogy a Kutyapárt és a Mi Hazánk is bejusson a parlamentbe.

2022. január 04. 12:22
null

Török Gábor szerint a karácsony előtt készült kutatások alapján úgy néz ki, hogy „az ellenzék és a Fidesz bázisa nagyjából egyforma méretű, de a sokszor említett aránytalan választókerületi határok miatt ez egy 107-91 arányú Fidesz többséget eredményezne egy most vasárnapi választáson”.

A törökgaborelemez Facebook-posztjában a politológus felhívja a figyelmet a Mi Hazánk és az MKKP erősödésére is, „jelenleg ugyan mindkét párt az 5%-os parlamenti küszöb alatt van, de egy dinamikus kampánnyal nem elképzelhetetlen, hogy egyik vagy mindkét párt végül bejusson a parlamentbe (ezzel szerezve 4 vagy 5 listás mandátumot a kiosztandó 92-ből)” – fogalmaz Török.

(Nyitókép: Facebook)

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2022. január 04. 20:49
Török Gabika mindig azt mondja amit a gazdi hallani akar. :D
Aerion
2022. január 04. 18:40
Nevetséges módszertan alapján számolt értékek. Köszönöviszonyban sincsenek a valósággal, mármint azt kivéve, hogy a fidesz vezet. Mert vezet, ez igaz, és szarrá fogják verni a moslékot. A reprezentatív, súlyozatlan, ténylegesen a helyszínen lekérdett mintán vizsgált adatok egyedül megbízhatók. Több olyan körzetben ismerem a valóságot, amit ez a vizsgálat a mosléknak ítél. Röhejes.
tevevanegypupu
2022. január 04. 18:10
Milyen erdekes..a "Borkaiügy" miatt nem nyert a fidesz sok helyen? Győrben az osszes kepviselo fideszes..a polgármester is..máshol kell keresni az okot..Nem lenne szabad engedni, hogy az ellenzek együtt induljon..ez a legnagyobb csalás..
sors
2022. január 04. 17:54
Mondjuk szerintem Veszprém, Esztergom és Békéscsaba sem lesz ellenzéki, Tapolca sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!