Török Gábor: Akár néhány tíz szavazaton múlhat majd a választás

2022. január 26. 08:06

Az elemző szerint a felek kivárásra játszanak.

2022. január 26. 08:06
null

Április 3-án nem az országos listákra leadott szavazatok fogják eldönteni a parlamenti választás eredményét, hanem az, hogy mi lesz a 10-15 legfontosabb, billegő egyéni választókerületben – mondta Török Gábor az Inforádió kedd esti műsorában, írja a Telex. Hozzátették: Török szerint ezekben a választókerületekben akár néhány száz vagy néhány tíz szavazaton is múlhat egy-egy mandátum sorsa, azaz ilyen kis különbségeken múlhat majd, ki alakíthat kormányt.

Beálltak a táborok

A beszélgetésben Török arról is beszél, hogy egyelőre nagyon csendes a kampány, országos szinten a felek kivárásra játszanak. A Fidesz áll elől, és arra vár, hogy mikor indul be az ellenfél kampánya, nem akarnak túl korán indítani. A politikai táborok szerinte nagyon beálltak, egyelőre mindenki a saját szavazóihoz beszél, a választást eldöntő bizonytalanok még nem figyelnek a politikára. Az ő figyelmükért

az utolsó hetekben indul be a verseny olyan témákkal, amelyek eljutnak a vacsoraasztalhoz,

tette hozzá.    

Hangsúlyozta: a Fidesz valójában saját magával fog megküzdeni, a kampányt az fogja eldönteni, hogy az emberek a fideszes kormányzás jó oldalát és eredményeit látják, vagy azt mondják, hogy jöjjön bárki, csak ne ők vezessék az országot. Az lenne a választás legnagyobb meglepetése, mondta el, ha Gattyán György pártja 1 százaléknál többet szerezne. Az is meglepő lenne, ha országos listát tudnának állítani. A Mi Hazánk Török szerint jól rátalált az oltásellenességre, nekik több esélyük van 5 százalék közelébe jutni, mint a Kutyapártnak, mondta.

Kép forrása: Youtube

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyi333
2022. január 26. 14:06
Lehet, hogy valóban annyi ...a 4/5-höz.
Tót Ottó
2022. január 26. 13:20
Szezon van.Ilyenkor kell megkeresni az egyszeri politilógusnak a szükösebb időkre valót.
bpe
2022. január 26. 12:39
jóó, gabi, bakker, akkor majd 10x voksolok!! :3
csjanos
2022. január 26. 12:00
......és ha nem akkor tévedtél...nem először...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!