Emlékszik? Így készített „kurva erős képet” Bangóné

2022. január 23. 14:15

Felidéztük a pillanatot, amikor Bangóné Borbély Ildikó politikai karrierje egyik mérföldkövéhez érkezett.

2022. január 23. 14:15
null

Vasárnap kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót. A politikus nem válaszolt a diplomáját érintő kérdésekre, volt pártja lényegében elismerte, hogy „iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt”. Erről itt olvashat bővebben.

A történtek apropóján lapunk felidéztük Bangóné karrierjének legbotrányosabb pillanatait a külhoni magyarok elleni kampányplakáttól a diploma-ügyig –  ezt ide kattintva olvashatja.

„Kurva erős kép lenne”

Ezek közül talán az egyik legemlékezetesebb az volt, amikor Bangóné „kurva erős képet” készített. Mint arról korábban a Mandiner is beszámolt, 2018 decemberében az ellenzéki képviselők „megrohamozták” az MTVA székházát, ahol Bangóné Borbély Ildikó politikai karrierje egyik mérföldkövéhez érkezett: 

Kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé, és tarkóra rakjuk a kezünket. Jó?!

mondta a képviselő, aki titokban akarta bedobni az ötletet, de felvétel lett belőle (lenti videó).

Bősz Anett élő Facebook-bejelentkezésében lehettünk szemtanúi, hogyan tervelték ki az akciót a képviselők. Mutatjuk: 

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2023. május 11. 16:44
Aztán eltünt a cigánysoron !
Most80
2022. január 24. 14:35
Vajon hol fogunk legközelebb találkozni Bangóné Bangó Bangóval?
Teringettét
2022. január 24. 11:52
Micsoda említésre méltó és emlékezetes az a politikai karrier, ami úgy ér véget, hogy még a magát jenleg épp felszámoló MSZP-ből is kibasszák! Na nem mintha lett volna ennek a karriernek bármi íve, úgyhogy az unokáknak nem kell majd dicsekednie ennek szipirtyónak. Már csak egy kérdés maradt: ki fogja a maszopnál lekapcsolni a villanyt?
darling
2022. január 23. 22:57
Bangóné mehet az ALDI- ba árufeltöltőnek! (Hacsak Gyurcsány Feri a szárnyai alá nem veszi, no nem parlamenti képviselőnek, csak puszta gyalognak! Bangóné kezet csókol érte a Keresztapának
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!