Varga-Damm Andrea is bejelentkezett Orbán Viktor kihívójának

2021. december 16. 22:23

A Varga-Damm Andrea vezette Reformerek elnöksége úgy döntött, hogy a 2022-es választáson ő lesz a közösség miniszterelnök-jelöltje.

2021. december 16. 22:23
null

A politikus Facebook-oldalán közvetített sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az Orbán-rendszert le kell bontani, de az utóbbi időben az ellenzék bebizonyította, hogy a kormányzóképességnek még a látszatát sem tudja felmutatni, programjuk nincs, az előválasztást arra használták fel, hogy elmondják egymásról, kik a korruptak és alkalmatlanok – írta meg az Index.

 
Varga-Damm Andrea szerint az ellenzéki politika a milliárdosok kampányává züllött, amely „egyértelműen azt mutatja, hogy győzelem esetén a mostani támogatóknak majd az adófizetők pénzéből kell hálálkodni”. Varga-Damm szerint pártja, a Reformerek, „az élni és élni hagyni a programja, valódi kereszténydemokrata értékválasztással, ami egyesül a kisgazda gondolkodásmóddal, annak nemzetmentő küldetésével”.
 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. december 18. 09:45
A bunda-kint is,bent is kóser legyen!
masikhozzaszolo
2021. december 18. 09:35
Nem foglalkoznék vele, ha nem akadna a szemem elé. Ezt transznő, vagy transzférfi? Mert azt mondta, Ott én vagyok a király! Nem Királynő?! Ez a méhlegelőről jött, és a darázshotelben lakik? Vagy bérli, mint Jakab?
confitür
2021. december 17. 13:47
Mivel Varga Damm Andrea bejelentkezett Orbán Viktor kihÍvójának, Így én is bejelentkezek Joe Biden kihÍvójának. Annyi esélyem nekem is van, mint neki.
Syr Wullam
2021. december 17. 12:59
Amiről a népdal jut eszembe: Bunda, bunda Szőrös bunda Pina megy az úton Baszd oldalba Ésatöbbi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!