Szabó Tímea: Büszkeség, hogy Simon Andrással együtt dolgozunk Orbán leváltásán

2021. december 08. 10:28

A Párbeszéd társelnöke a volt műsorvezetővel fényképezkedett.

2021. december 08. 10:28
null

Ahogy megírtuk, felmondott az ATV műsorvezetője, Márki-Zay Péter stábjához fog csatlakozni. Simon András kilenc évig, 2013 óta dolgozott az ATV-nél.

„Nagy öröm és büszkeség, hogy Simon Andrással együtt dolgozhatok Orbán Viktor leváltásán és egy új, tiszta, szolidáris és zöld Magyarország felépítésén! Ma már el is kezdtük a munkát!” írja Szabó Tímea a Facebookon.

Kép forrása: Facebook

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. december 12. 17:46
Nem vagytok ti politikusok. Csak kicsinyes morgolódásotokkal vagytok elfoglalva. Nem Orbánnal kell foglalkozni, hanem velem, a VÁLASZTÓVAL! Hogy én mit akarok, és ti hogyan tudjátok az minél buzgóbban teljesíteni. Én szeretnék több stadion, sportcsarnokot. Kisvasutat, nagyvasutat, emeletes vasutat, észak-déli vasutat, függővasutat, gyorsvasutat. Autópályákat. Hidakat. Sok aranyat. Jó egyetemet, Kínait is, ahol hiperszonikus rakétát terveznek. Kastélyokat. Nagy kórházat, új szakrendelőt. Családtámogatást. Autótámogatást. Lakástámogatást. Adókedvezményt. Olcsó rezsit. Repülőteret, sajátot, magyart. Atomerőművet. .. Ludat, kacsát és kakast is! .. Orbánnal ne foglalkozzatok. Ezekkel foglalkozzatok!
Karbantartó9
2021. december 09. 21:47
Szívesebben olvasnék arról, hogy mi lesz majd, ha mindenkit is elzavartatok!
bagira
2021. december 09. 02:45
Hazaárulók. Anno a kommunisták kevesebbért akasztottak.
Krupp Skya
2021. december 08. 22:05
Simon András Jávornak : -Van egy jó hírem meg egy rossz, melyiket mondjam előszőr? -Mondd a jó hírt! -Nekem is megvolt Timi. -És mi a rossz hír? -Most már nekem is van hüvelygombám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!