Tele volt jogsértéssel a használtvillamos-tender, megbüntették a BKV-t

2021. november 12. 15:42

Az ügyben rendőrségi nyomozás is indult múlt pénteken.

2021. november 12. 15:42
null

Több súlyos jogsértést is megállapított a Közbeszerzési Döntőbizottság a BKV használtvillamos-beszerzési közbeszerzésének részvételi felhívásában – áll a hatóság weboldalán.

A döntőbizottság szerint a BKV eljárása „az uniós irányelv és a közbeszerzési törvény verseny tisztaságát és az esélyegyenlőséget előíró alapelveibe, továbbá számos, a közbeszerzés előkészítésére, az összeférhetetlenségre és a beszerzendő villamosok szerződéses feltételeinek meghatározására vonatkozó törvényi előírásba ütközött”.

A hatóság emiatt 150 millió forintra büntette meg a közlekedési vállalatot. Az ügyben rendőrségi nyomozás is indult múlt pénteken.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. november 13. 11:42
Karácsony és a BKV. Mi köze hozzá? Még nem adta el? Lehet azt dobta be a konzerves dobozba a hajléktalannál.
Newman
2021. november 13. 00:29
A bkv-t a vezetőik teszik tönkre!!! Szívlapát, mert megérdemlik:)
lendvaiildiko
2021. november 12. 20:45
Mi van az elektronikus jegyrendszerrel? Ne írjátok azt, hogy mi volt Tarlós idején - akkor ott tényleg nem jött be az e-jegyrendszer - de már Geli két éve fészbukozik. Két éve miniszterelnök-jelölt, s tán lehet, hogy indul a köztársasági elnök-jelölt szerepben? Ez alatt az idő alatt a kisujjából kirázhatta volna az e-jegyrendszert egy a Tarlósnál sokkal nagyszerűbb főpolgi...
states
2021. november 12. 20:19
Ezek a komcsik két év alatt bepótolták, hogy nem lophattak 9 évig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!