Fejberúgta a bírót – gyilkossági kísérlettel vádolják a focistát

2021. október 06. 16:25

A játékos egy ellene befújt szabadrúgás miatt haragudott meg.

2021. október 06. 16:25
null

Gyilkossági kísérlettel vádolják William Ribeirót, a brazil alacsonyabb osztályban szereplő SC Sao Paulo labdarúgóját, aki csapata hétfői bajnoki mérkőzésén fejbe rúgta a földön fekvő játékvezetőt.

Ribeiro egy ellene befújt szabadrúgás miatt haragudott meg Rodrigo Crivellaróra, akit meglökött, majd miután a játékvezető a földre került, fejbe rúgta.

A jelenetet itt nézheti meg:

 

A Guarani elleni találkozó az eset után, a második félidő 14. percében félbeszakadt. A vétkest a rendőrök azonnal elvezették, a rúgástól elájult Crivellarót pedig mentővel szállították kórházba, ahonnan azóta már kiengedték. A találkozót kedden folytatták, a Guarani 1-0-ra nyert. 

Az ügyben eljáró hivatalos személy az UOL brazil portálnak azt mondta: gyilkossági kísérlettel vádolja meg a játékost, mert nézete szerint a fejre irányuló rúgással felvállalta annak kockázatát, hogy azzal halálos sérülést okoz a másik félnek.

A 113 éves SC Sao Paulo a klubtörténet egyik legszomorúbb pillanatának nevezte a brutális tettet, a vétkest azonnal elbocsájtotta, és jelezte: megnézi, hogy milyen további lépéseket tehet még az ügyben. 

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2021. október 07. 15:58
Azért az angolok mélyütésére, a magyar szurkolókat mocskoló vezetőjükkel szemben, megy a válaszunk: MN: "Az Egyesült Királyságban használt oltási igazolvánnyal nem lehet belépni a Groupama Arénába." ...azaz, nem jönnek Celtic-drukkerek a Fradi elleni meccsre...
ujujuj
2021. október 07. 15:40
Jó nagy türhő. Az örökös eltiltás az a minimum, de lehet, hogy nem elég. Az ilyennek csak úgy lehet véget vetni, ha a magyar válogatott meccseit zárt kapu mögött rendezik meg.
Gullwing
2021. október 07. 14:29
Ketrecharcosnak képzelte magát. Börtönbe vele.
DrPepper
2021. október 07. 06:47
Enyhítő körülmény, hogy a bíró az esetre még sárga lapot sem adott, vagyis ő enyhébben ítélte meg az esetet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!