Tordai: Orbán Viktor vonja vissza a csahosait!

2021. szeptember 28. 16:18

Szabó Tímea és a „fideszes hölgy” közti eset kapcsán szólalt meg Tordai Bence.

2021. szeptember 28. 16:18
null

Mint arról beszámoltunk, Szabó Tímea közösségi oldalán írt arról, hogy megütötte őt egy állítása szerint fideszes hölgy a Széll Kálmán téren. 

Az esettel kapcsolatban megszólalt Tordai Bence is egy hétfő délutáni sajtótájékoztatón. 

Szeretném üzenni Orbán Viktornak, hogy vonja vissza a csahosait, csavarja le a gyűlölet-potmétert,

állítsa le a Bayer Zsoltokat meg a Kocsis Mátékat, mert egész Magyarországhoz méltatlan az, hogy idős embereket felhergelnek, és addig uszítanak a revolvermédiájukkal, amíg ilyen fizikai atrocitásra vetemednek.”

A Párbeszéd politikusa szerint az ilyen esetekért az „uszító fideszes politikusok” a felelősek.

Nyitókép: Facebook

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KinderMike
2021. szeptember 30. 12:45
Bicskanyitogató, ahogy ezek a gyűlölködő és közbeszédet lealacsonyító egyének (mert én nem tartom politikusoknak őket) egy az egyben hárítják a jobb oldalra a saját tevékenységük felelőségét. Ez olyan kb., minthogy karigeri kampányvideójában azt mondják "Orbán a dugó..." :) Az ember esze megáll. Ellopok egy hangfalat, aztán amikor jön a rendőr, akkor elmondom neki, hogy láttam, ahogy a szomszéd lopta el. Hát erről szól a komplett baloldal.
brixbrax
2021. szeptember 29. 11:09
Senki sem ütötte meg ezt a nőt. Azért nem tesz feljelentést, mert az egész Széll Kálmán be van kamerázva, és akkor egyből kiderülne, hogy kamu a sztori.
Erdőmester
2021. szeptember 29. 10:08
Rosszul látod Bence! Ami történt, következmény. Következménye Szabó Tímea, Jakab Péter és társaik trágár uszító megnyilvánulásainak. Annál a hölgynél kiverte a biztosítékot. Nem jó, de érthető!
Pista6
2021. szeptember 29. 09:10
Mocskos balosok politikusok! Ki a gyűlöletkeltő? Ezt magatoknak köszönhetitek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!