Az olimpiai bajnok Gyurta Dani is a Mandiner századik lapszámát olvassa

2021. szeptember 08. 18:49

„Tényleg kerek lett” – írta Facebook-oldalán olimpiai bajnok úszónk.

2021. szeptember 08. 18:49
null

A Mandiner 100. lapszámáról posztolt Facebook oldalán Gyurta Dániel. „Tényleg kerek lett.” – írta jubileumi lapszámunkról az úszó, aki munkatársunk, Csisztu Zsuzsa Illés Fanni, újdonsült paralimpiai bajnok úszóról készült írását ajánlotta követőinek.

Borítókép: Gyurta Dániel Facebook oldala

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Locomotive
2021. szeptember 09. 09:04
FASISZTAAAAAAAAAAAAA!!! NÁCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Zsolt-
2021. szeptember 09. 01:07
Ez is elkurvult vagy csak kiöregedett?
annamanna
2021. szeptember 08. 19:31
" Sokáig azt gondoltam, hogy azért születtem lábak nélkül és összenőtt ujjakkal, hogy paralimpiai bajnok legyek, de most már tudom, azért vagyok itt, hogy kapocs lehessek a fogyatékossággal élő és a "tipikus" emberek között. Csatorna vagyok az információ és az elfogadás számára. Persze egyszer még paralimpiai bajnok is leszek, addig hajtom magam, amíg csak van rá esélyem.” Jelenleg az úszás az élete középpontja, minden más eköré épül fel. A Vasas SC úszója. A jövőben szeretne mentorként foglalkozni a testi fogyatékos úszókkal a parasportban. Közreműködésével indult el az edzője, Szabó Álmos vezette Vasas Paraúszó Szakosztály, az első olyan klub Magyarországon, amely kifejezetten a paraúszók felfedezésére és a kezdő parasportolók profi szintre történő kinevelésére, fejlesztésére szakosodott, nem integrált klubkörnyezetben. Saját alapítványa van, amellyel a fiatal paraúszókat és családjaikat is támogatja. Iskola: Eötvös Loránd Tudományegyetem, Társadalomtudományi Kar – Szociális munka szak Díjai, elismerései Az Év Egyetemi Sportolója - Aranyplakett (2019.)" https://hu.wikipedia.org/wiki/Ill%C3%A9s_Fanni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!