A BBC tudósítója inkább a már megbukott Orbán Viktorral készítene interjút

2021. augusztus 06. 09:00

Nick Thorpe szerint ugyanis a politikusok sokkal őszintébbek egy választási vereség után.

2021. augusztus 06. 09:00
null

Nick Thorpe, a BBC kelet-közép-európai tudósítója a Szabad Európa Rádiónak adott interjút, amelyben kifejtette: ha interjúzhatna Orbán Viktorral, akkor jobb lenne a bukása után beszélgetni vele, mivel, mint fogalmazott: „az a tapasztalatom 35 év újságírás után, hogy nem érdemes azokkal az emberekkel interjúzni, akik hatalmon vannak, mert hazudni fognak, és titkolni az igazságot. A politikusok sokkal őszintébbek egy választási vereség után”.

Az interjúban megemlítette azt is, hogy szerinte az MTVA nagyon messze van a BBC-től, illetve, állítása szerint, a Gyurcsány-korszakban kevésbé volt elfogult az állami televízió, mint most.

Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Imre Debrecen
2021. augusztus 06. 21:42
Ez a csávó lehet, hogy egyáltalán nem ismeri a magyarországi ellenzéket? Mert, ha ezek ilyen "profi" módon politizálnak ezután is(pedig a külföldi haveroktól is kapnak segítséget), akkor Orbán Viktor, amíg él miniszterelnök lesz....(ha vállalja)! Így , mikor készülhet el az interjú...??
JakabB
2021. augusztus 06. 18:54
Ez a szarházi luxus körülmények között él Budapesten,miközben diktatúráról hazudozik a nagyvilágban Magyarországról.
Fila2020
2021. augusztus 06. 18:00
Keveredik a szezon a fazonnal. A tudósító tudósít, a politikus politizál, és amennyiben a közösség megválasztja, akkor még országot is vezet.
catalina9
2021. augusztus 06. 17:35
hát Thorpe elvtárs, most aztán nehéz választás elé állított.. Orbán vagy egy "jó" Thorpe interjú, amikor már itt vannak a migránsok, és lakkbugyiba járatják kisdedeket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!