25 millió forint kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosnak

2021. július 07. 20:13

A Fővárosi Ítélőtábla döntésével az ítélet jogerőre emelkedett.

2021. július 07. 20:13
null

25 millió forint kártérítést köteles fizetni Renner Erikának, az őt megcsonkító „lúgos orvos” -ként elhíresült B. Krisztián a Fővárosi Ítélőtábla ugyanis helybenhagyta az ügyben született elsőfokú ítéletet – közölte a Telex. A támadónak15 napja lesz arra, hogy az összeget kifizesse az áldozatnak.

Magyarországon eddig nem sok példa volt arra, hogy egy ilyen súlyú ügyben ekkora összegű kártérítést ítéljenek meg egy bűncselekmény áldozatának. Ezenkívül a jogerős büntetését töltő férfinak kell állnia a közel 500 ezer forintos perköltséget és a 2 millió forintos fellebbezési illetéket is.

(Telex)

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KinderMike
2021. július 09. 12:01
Olvasom a kommenteket - bár ne tenném... Ehhez a hírhez hogy jön a politika, azt már nem értem. De hogy ma már egy utcai gázolásnál is fideszeznek meg Orbánoznak az több mint röhejes - szánalmas... Mi lesz még itt majd' egy évig - bele sem merek gondolni. Nem lehetne mondjuk legalább a választás évében kampányolni? Komolyan már csak 3 nyugodt éve marad az embernek két választás között, amikor nem a csapból is a politizálás folyik?
Kossuth
2021. július 08. 10:59
Koncepciós perben ítélték el bele Krisztiánt. Volt szerencsém a teljes peranyagot áttanulmányozni. Bizonyítékok meghamisítása, az őt igazoló tanúk kizárása, más tanúk ellentmondásos vallomásának meghagyása, okiratok visszadátumozása, cellainformációk, telefonszám, telefonbeszélgetési adatok bekérésének elszabotálása, hatóságok általi időhúzás, mindennapos jelenség volt a per során. Ehhez képest már sajnos nem volt meglepő a 25 milliós kártérítés. Nekem továbbra is meggyőződésem, hogy Bene nem lehetett ott, eleve, fizikailag kizárt hogy ő tette volna ezt a büntettet. Ugyanolyan megalapozott ítélet született, mint a Móri gyilkosságnál, vagy mint Volán TEFU ügyben. Csak zárójelben mondom, hogy a két embert megölő M Richard három évet kapott!
bölcsbagoly
2021. július 08. 10:01
Senkit sem zavar az a tény, hogy egyetlen közvetlen bizonyítékot sem tudtak ellene felhozni, valamennyi vádpont alapja az volt mint a bírónő indoklásának: mert megtehette! Egy feminista inszinuáció és karaktergyilkosság áldozata! Főleg azért, egy volt fideszes egészségügyminiszter unokaöcse s mert fehér, heteroszexuális férfi!
l.radnoti
2021. július 08. 07:15
Renner Erika nem bátor és nem őszinte - szerencsétlen, testileg-lelkileg megnyomorított áldozat Nyílt levél a Kúria elnökéhez https://three.blog.hu/2021/07/01/renner_erika_nem_bator_es_nem_oszinte_szerencsetlen_testileg-lelkileg_megnyomoritott_aldozat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!