Bőröndben turkáltak, lebuktak a reptéri tolvajok Ferihegyen

2021. június 17. 10:02

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság lopási kísérlet elkövetésének gyanúja miatt azonnal eljárást indított a csévharaszti és nyáregyházi férfiakkal szemben.

2021. június 17. 10:02
null

Azt hitték, 600 eurót találtak egy Amszterdamba tartó KLM-gép rakterében a rakodómunkások, pedig a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság csapdabőröndjébe nyúltak bele – adta hírül az Airportal.hu. 

A holland légitársaság szerda reggeli járatának rakodását végző rakodómunkások kinyitottak egy feladott poggyászt, és értékek után kutattak benne. A bőröndben hatszáz eurót találtak, de azonnal észrevették, hogy nem egy óvatlan utas, hanem a rendőrök helyezték a pénzt a kofferbe. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság lopási kísérlet elkövetésének gyanúja miatt azonnal eljárást indított a csévharaszti és nyáregyházi férfiakkal szemben. 

A rendőrök a labdarúgó Eb alatt is folyamatos vagyonvédelmi akciókat tartanak a ferihegyi repülőtéren. Az utazóknak azt tanácsolják, hogy műszaki cikkeket, készpénzt és ékszereket inkább ne tároljanak feladott poggyászaikban, sőt, a kézipoggyászból is vegyék ki azokat, ha kiderül, hogy csomagjaikat a gép rakterében helyezik majd el.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. június 17. 11:42
Miért nem kamerázzák be?
nick89
2021. június 17. 11:01
Lölőőőőőőőőőőőőőő! Te is kicsiben kezdted. Emlékszel?
Ernie Pantuso
2021. június 17. 10:47
Na az ilyeneket kemény évekre leültetni! Az egész ország megítélését tudja elbaszni egy ilyen hosszan tartó bűnbanda tevékenysége. Volt kolléganőm (Írországban) Magyar nyaralásból hazatérve Dublinba, kérdésemre, hogy hogy érezte magát Budapesten annyit mondott, hogy soha többet nem megy, mert az első nap ellopták a telefonját valami trendi bár előtt a zsebtolvajok. Pedig szép a város. Meg mennyit költöttünk a turizmus felfuttatására.
szürkeSzarvas
2021. június 17. 10:46
A fosztogatás a reptéri proletárok prémiuma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!