Komjáthi: A kormány miatt elviselhetetlen dugók vannak Dél-Pesten

2021. június 19. 13:33

„Ez a »Mekk Elek-kormányzás« csődje – mondta az MSZP-s politikus.

2021. június 19. 13:33
null

„A kormány miatt vannak elviselhetetlen közlekedési dugók Dél-Pesten, és miattuk »esett el« az M0-ás autóút”mondta az MSZP elnökhelyettese online sajtótájékoztatóján.

Komjáthi Imre a csepeli polgármesteri hivatal elől bejelentkezve azt mondta: az M0-ás bedugulása miatt zúdul rá a forgalom Budapest belső kerületeire, elviselhetetlen dugókat okozva ott. Azt állítja, Karácsony Gergely főpolgármester már tavaly levélben érdeklődött Palkovics László innovációs és technológiai miniszternél a hárosi Duna-híd ügyében, és akkor a miniszter megígérte, hogy 2020 szeptemberére megoldódik helyzet, ám most felújítás miatt ismét torlódás van a hídnál.    

Ez a »Mekk Elek-kormányzás« csődje”

– mondta.

Hozzátette: nem emeli fel a szavát a kialakult helyzet miatt Borbély Lénárt (Fidesz-KDNP) csepeli polgármester, Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, kormánytag, Palkovics László, Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter, sem Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.

 

 

Akinek meg kellene szólalnia, az hallgat, ezért az MSZP írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz és a kormánytagokhoz, követelve a helyzet azonnali megoldását” – jelentette ki, majd hozzátette:

ezt várják a budapestiek, a dél-pestiek, a csepeliek, a soroksáriak.

 

(MTI / Komjáthi Imre közösségi oldala)

Kép: Komjáthi Imre Facebook-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mentafiu
2021. szeptember 27. 14:49
Dugulás...dugulás mindig csak ez a dugulás. Nem csak a utakon lehetnek dugók de erről senki sem beszél, pedig óriási gondok vannak Budapesten a régi épületekben. Akit érdekel: https://dugulaselharitas-fix-aron.hu
kitiltott
2021. június 23. 00:41
Megszólalt a 8 elemis kommunista.. Tényleg hitelesebb mint. Egy Fűrjes Balázs?
masikhozzaszolo
2021. június 20. 10:32
Nézőpont kérdése, ez jó, vagy rossz. Nekem, aki a híd alatt lakom, most hogy megemelik a hidat, a papucscsere ideje alatt nagyobbak lesznek a lehetőségeim átmenetileg. Ez jó.
tetx
2021. június 19. 23:01
Nyilván emiatt nem lehet közlekedni Zugló és Újpalota közlekedni napközben. Szerencsére annyi már eljutott az agyukig másfél év alatt, hogy a Kolozsvári-Erzsébet környékén a lámpázást iszonyatosan elbaszták, ezért estefele már csak sárgán villog és lám így addigra nincs dugó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!