Fekete-Győr áprilisban még negyedik hullámot vizionált az Eb-re, kedden ott szurkolt a lelátón

2021. június 15. 22:38

Miközben drágállta a Puskás Arénát is.

2021. június 15. 22:38
null

Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek is a magyar-portugál meccsel voltak elfoglalva a keddi estén: Karácsony a Puskás Arénában követte a magyar válogatott első meccsét, Dobrev Klára egy fővárosi vendéglátóhelyen – ahonnan a mérkőzés végén szokásos himnuszt meg sem várva távozott.

A helyszínen szurkolt Fekete-Győr András is, aki nem mulasztotta el az alkalmat, hogy tegyen egy megjegyzést az Instagram-oldalán a Puskás Aréna építési költségeiről:

A magyar fővárosban rendeznek egyébként egyedül telt házas mérkőzéseket, köszönhetően a sikeres magyar oltási programnak, amely letörte a járvány harmadik hullámát. Emlékezetes, amikor a kormány áprilisban bejelentette, hogy Budapest korlátozás nélkül kíván nézőket fogadni az Eb-re, sok ellenzéki politikus negyedik hullámot és „vágóhidat” vizionált – mint például Hadházy Ákos.

Nem árt felidézni: a keddi meccsen részt vevő Fekete-Győr is rettegett a vírus negyedik hullámától, Facebook-posztban kritizálta a kormány döntését:

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipekakuana
2021. június 16. 17:32
Cicamica, ez már vicc. Amikor nem volt még (elegendő) lélegeztetőgép, akkor az volt a baj, amikor meg lett, akkor meg az. Nem dolgom megítélni, hogy lehetett-e volna pontosabban megtippelni a beszerzendő gépek számát előre, de ha pletykán/feltételezésen kívül bizonyítékod is van a lélegeztetőgép-mutyira, hajrá, tudod, hol kell feljelentést tenni. Ami Mészárost illeti, egyrészt Megadja mai Mandis interjújával értek egyet ((ha Mészáros az Orbán-éra emblematikus figurája) "akkor a 2010-et megelőző korszak emblematikus figurája az a nyugat-európai vállalkozó, aki teljes iparágakat vásárol meg"), másrészt lehet pariba állítani a vörös bárókkal minden téren. Azaz nem egészen minden téren, mert "Lölőnk" jócskán szórja a pénzt jótékony célokra is, ellentétben pl. Leisztingerrel. Néhány példa: - 50 millió forint a Heim Pál Gyermekkórháznak - 70 tonnányi élelmiszeradomány a rászorulóknak - 50 milliós támogatást adott a Szent János Kórháznak a Mészáros Építőipari Holding Zrt. - 200 millió forint nehéz helyzetben élő családoknak - 8 milliós inkubátor a Semmelweis Klinikának - ingyenes kezelést tett lehetővé az SMA-s gyermekeknek a Mészáros-csoport: -- 120 millió forint Levente gyógyulására -- 100 millió forint Zente gyógyulására - több mint 46 tonnányi élelmiszert juttatott a horvátországi földrengés károsultjainak a Mészáros Csoport: az élelmiszeradomány mintegy 25 millió forintos költségét Mészáros a magánvagyonából finanszírozta. Satöbbi. Nem, M.L. nem megy ettől mennybe, az sem érdekel, ha netán a rossz lelkiismeret miatt teszi ezt, a végeredmény szempontjából ez édesmindegy: teszi, és ez a lényeg. Next?
The Loner
2021. június 16. 17:25
" lakosságarányosan itt haltak meg a legtöbben a világon" Csak azt felejtitek el hozzátenni , hogy a magyarok egészségi állapota mennyire aggasztó. "Magyarországon a halálozások fele az egészségtelen életmódra vezethető vissza A becslések szerint Magyarországon a halálozások fele egészség-magatartásbeli kockázati tényezőknek tulajdonítható, ideértve a helytelen táplálkozást, a dohányzást, az alkoholfogyasztást és a kevés testmozgást (IHME, 2018). Ez az arány jóval magasabb a 39%-os uniós értéknél. 2017-ben az összes halálozás mintegy 28%-a (34 000) volt betudható az étrenddel összefüggő kockázatoknak (ideértve a csekély mértékű gyümölcs- és zöldségfogyasztást, valamint a magas só- és cukorfogyasztást), ami tíz százalékponttal magasabb, mint az uniós átlag. A dohányzás, ideértve az aktív és passzív dohányzást, az összes haláleset 21%-ában (több mint 25 500) játszott szerepet a becslések szerint, megközelítőleg 10% (12 000) volt az alkoholfogyasztásnak, (ami az egyik legmagasabb az EU-ban) és 4% (4500) a kevés testmozgásnak tulajdonítható " Forrás: State of Health in the EU https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/state/docs/2019_chp_hu_hungary.pdf Hála Istennek , hogy egy ilyen Miniszterelnökünk (OV) van. Különben már a fél ország kihalt volna.
balbako_
2021. június 16. 11:40
Nyilván a portugáloknak szurkolt.
Ben Jeremiah
2021. június 16. 10:43
Ez hülye. Kiment szurkolni a románoknak, egy Magyarország-Portugália meccsre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!