Ruszin-Szendi Romuluszt javasolta Benkő Tibor a Magyar Honvédség parancsnokának

2021. május 31. 11:31

Június 1-jével felmentették beosztása alól Korom Ferenc vezérezredest.

2021. május 31. 11:31
null

Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Magyar Honvédség parancsnoksága hétfői, székesfehérvári rendkívüli állománygyűlésén bejelentette: Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagyot javasolta a Magyar Honvédség parancsnokának. Ruszin-Szendi Romulusz korábban a Honvédelmi Minisztérium (HM) humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára volt.    

Az állománygyűlésen ismertették Áder János köztársasági elnök határozatát, aki a miniszter előterjesztésére június 1-jével felmentette beosztása alól Korom Ferenc vezérezredest, a Magyar Honvédség parancsnokát.

Benkő Tibor hangsúlyozta, hogy Korom Ferenc vezetésével 2018-tól sikeres volt a honvédség.

A tisztességesen és becsületesen elvégzett munka eredménye, ahová mára a Magyar Honvédség eljutott – fogalmazott a miniszter.

(MTI)

Kép forrása: Youtube-videó (Debrecen Televízió)

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. június 01. 21:41
Az volt már, hogy hülye a neve?
lendvaiildiko
2021. május 31. 17:22
A papírok alapján kíváló választás. A neve pedig egyenesen muzsika lehet az ukránok és Vlagyir (Volodimir) Zelenszkij elnök fülébe. Ha megválasztják, magammal vinném az Orbán-Zelenszkij találkozóra is....
flesh ripper
2021. május 31. 15:54
Én, mint exkatona, nem akarok potrohos magyar tábornokokat, katonatiszteket, rendőrtiszteket látni! Aki pocakos, tokás, segges, vagy csimpánzcsöcsös, ne legyen katonai-, vagy rendőrvezető!
flesh ripper
2021. május 31. 15:54
Én mint exkatona, nem akarok potrohos tábornokokat, katonatiszteket, rendőrtiszteket látni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!