Mentőautó és személygépkocsi ütközött a Nyugatinál, ketten megsérültek

2021. május 11. 20:08

Kórházba vitték mindkét sofőrt.

2021. május 11. 20:08
null

Mentőautó karambolozott kedd kora este Budapest VI. kerületében, a Nyugati pályaudvar közelében, a balesetben a mentőautó és a személygépkocsi sofőrje is megsérült, mindkettejüket kórházba vitték – közölte a rendőrség és a mentőszolgálat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint egy személygépkocsi és egy fény- és hangjelzést használó mentőautó ütközött össze a Podmaniczky utca és a Teréz körút kereszteződésében. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Podmaniczky utcát, a forgalom a Teréz körúton rendőri irányítás mellett halad - tudatta a BRFK.    

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt írta: a baleseti helyszínelés miatt a 4-es és a 6-os villamos helyett a Jászai Mari tér és az Oktogon között pótlóbusz jár, a nagy torlódás miatt megnövekedett menetidővel.    

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: egy sérült férfihez riasztották a mentőket. A mentőautó megkülönböztető jelzést használva haladt, amikor a kereszteződésben egy személyautó oldalról nekiütközött. A személygépkocsit vezető férfi fejsérülést, a mentőautó sofőrje vállsérülést szenvedett. Mindkettejüket kórházba vitték – közölte a szóvivő. A BKK tájékoztatása szerint a környéken továbbra is nagy a torlódás.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öregfa..
2021. május 12. 10:53
Szemmel láthatólag vak és süket sofőr, nekihajt a mentőautó oldalának, annak nem sok köze van a forgalom nagyságához.
még fokozza
2021. május 12. 06:57
Hetek óta mondom, hogy a Nyugati körül katasztrofális a közlekedés. Azt is, hogy nem lenne szabad oda Cirkuszt meg hasonlókat építeni mert örökre bedugul a belváros. Utolsó lehetőség, hogy kivezető sávokat építsünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!