Halálos baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

2021. május 06. 16:24

Egy ember meghalt, négyen megsérültek.

2021. május 06. 16:24
null

Baleset miatt lezárták a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető utat csütörtök délután Szemeretelep közelében - írta a Budapesti Közlekedési Központ a BKK Info oldalon. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben egy ember meghalt, négyen megsérültek.

A mentők két súlyos és két könnyű sérültet vittek kórházba – közölte a mentőszolgálat az MTI-vel. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: négy autó ütközött a Ferihegyi úton, a járművekből két beszorult embert a fővárosi tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A BKK Info oldalon felhívták a figyelmet arra, hogy a lezárás miatt a repülőtérre vezető útnál mindkét irányban torlódásra kell számítani, és az Üllői út külső szakasza is nehezen járható. A 200E autóbusz terelve közlekedik – tették hozzá.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. május 06. 20:05
Azt elfogadom, hogy a rendőrségnek bizonyára sok feladata lehet a járvány miatt (karantén, vakcinakíséret, etc). DE... annyi találékonyságot elvárhatna a polgár a rendőreitől, hogy lezárják a Határ útnál már a felüljárót. Esetleg forgalom irányítót is bevet a Shell kútnál lévő lehajtó Gyömrői úti beszájadzásához, forgalomirányítást vezet be a Felsőcsatári úti felüljáróhoz. Nem tudom, tudják-e a forgalomirányítók, hogy a sajnálatos tragikus baleset idején a Györmői úton az egyik sávot lezárták a kínai piactól majdnem a Felsőcsatári útig.... Nem tudom, eszébe jutott-e valaha valakinek egy elektromos kijelző tábla elhelyezése a Határ úti felüljáró előtt: Erre egy pillanat alatt ráírhatnák: baleset miatt torlódás, kerülje el a gyorsforgalmi utat.... Nem tudom, e feladatkör kihez lenne rendelhető, esetleg Feri-Geri éves fészbukozási költsége elég lenne egy ilyen elektronikus tábla felállításához....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!