Elfogták a Ferihegyi úton halálos balesetet okozó férfit

2021. május 07. 16:36

A férfit péntek délután Pilisen elfogták, elszámoltatása folyamatban van.

2021. május 07. 16:36
null

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön halálos baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A repülőtér D portájánál négy autó ütközött össze, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság péntek délután közölte: elfogták a halálos balesetet okozó férfit, aki a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyta. A BRFK azonosította B. Richárdot és elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfit péntek délután Pilisen elfogták, elszámoltatása folyamatban van – írták.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. május 11. 20:29
A Ferihegyi-út nem a reptérre vezet.
Csallokoz
2021. május 10. 07:59
Van egy összefüggés: (?) Körözött személy - B. Richárd - ütközött a Ferihegyi úton, aki Németországban 2017-ben megölt egy magyar prostituáltat... A férfit péntek délután Pilisen elfogták, elszámoltatása folyamatban van.
zsanett-kúnrum
2021. május 09. 18:33
VIII.Richard
kovászos cipó
2021. május 08. 09:06
Mámeginegyrichárd? Nem kell aggódni, ezt is ki fogják mosni. Érdeke a sorosérzékenyített gazságszolgáltatásnak, hogy a magyar pusztuljon. Az ember vére addig forr, amíg ki nem fut, csak szólok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!