Súlyos visszaeső volt a Ferihegyi úton halálos balesetet okozó férfi

2021. május 10. 12:56

Kirívóan sok szabálysértés van már a férfi számláján.

2021. május 10. 12:56
null

A Ferihegyi repülőtérre vezető úton halálos baleset okozásával gyanúsított férfi letartóztatását indítványozta az ügyészség – közölte a Fővárosi Főügyészség.

A baleset május 6-án történt, repülőtér D portájánál négy autó ütközött össze, az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben egy ember meghalt, négyen megsérültek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság másnap közölte: elfogták a férfit, aki a gyanú szerint segítségnyújtás nélkül hagyta el a baleset helyszínét.

A Fővárosi Főügyészség közölte: a gyanúsított  nem rendelkezik jogosítvánnyal, ennek ellenére rendszeresen vezet járművet. Az elmúlt időszakban kirívóan sok szabálysértés, köztük számos közlekedési és közlekedéssel kapcsolatos egyéb szabálysértés miatt indult vele szemben eljárás.

A gyanúsítottat az ezek keretében kiszabott járművezetéstől eltiltások, pénzbírságok és egyéb szankciók sem tartották vissza attól, hogy érvényes vezetői engedély nélkül vezessen, a közlekedési szabályokat semmibe veszi – áll közleményükben, hozzátéve: reális a bűnismétlés veszélye is.

A Fővárosi Főügyészség a gyanúsított letartóztatását indítványozta, amelynek elrendelése kérdésében a nyomozási bíró várhatóan hétfőn hoz döntést. 

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 19. 18:40
Mikor vizsgáztam előttem két Kalányosi szállt ki a kocsiból, örömködtek rendesen. Amíg tekergettem a kormányt az oktató és a vizsgabiztos arról beszélgettek, hogy ezek vajon, hogy mentek át a KRESZ elméleti vizsgán. Mondanom se kell a gyakorlati vizsgát megvették maguknak, a vizsgabiztos és az oktató meg gondolom riszteltek.
geyza1947
2021. május 11. 10:16
Az aki nem tanul egy-két három esetből azt le kell csukni 5 évre és ha kiszabadul és ugyanazt csinálja akkor 10 évre. Hol van a fidesz által beharangozott és elfogadott három csapás törvény ?????????????????
zsanett-kúnrum
2021. május 10. 15:12
jaj, annyi dolga lehetett ricsi fiúnak, hogy a törvényeket szarta le makkosból
filopatl
2021. május 10. 14:10
csórikáim! nem a jogsi vezeti az autót
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!