Kemény Dénes is reklámarca lett az oltásnak

2021. április 14. 12:01

A sportlegenda Pfizert, családjának a többi tagja pedig orosz vakcinát kapott.

2021. április 14. 12:01
null

Kemény Dénes számára egyértelmű, hogy a védőoltás jelent megoldást a koronavírus ellen, már csak azért is, mert ő állatorvos, írja a Ripost. A sikeres vízilabda-kapitány is reklámarca lesz az oltáskampánynak, szerinte érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy az összes 14 évesnél idősebb fiatal is kapja meg az oltást. Kemény Dénes szerint az idősek védelmében is fontos lenne ez.

A sportlegenda Pfizert kapott, az első dózis után után nem érzett semmit, a másodikat követően voltak apróbb problémái, de három-négyórás izomfájdalommal megúszta. A családja többi tagja orosz vakcinát kapott, senkinél sem jelentkeztek komolyabb tünetek – mondta el a lapnak.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2021. április 14. 13:24
"A sikeres vízilabda-kapitány is reklámarca lesz az oltáskampánynak..." Nagyon helyes. Minden ismert és sikeres ember kampány munkájára szüksége van az országnak, hogy minél hamarabb normál gazdasági üzemmódba tudjon kapcsolni. Csak emlékeztetőül: Minden Covid-os nap 15-20 milliárd!!! kiesést jelent. Tehát minden nap rengeteget számít.
Berecskereki
2021. április 14. 12:55
Nálunk az önkormányzat segíti a háziorvost a mozgósításban. Pl. aki az ebédet viszi az időseknek, és személyeket is biztosít az adminisztrációhoz. Ezt megtehetnék más önkormányzatok is.
Horst_Tappert
2021. április 14. 12:47
Istenem, micsoda különbség is van állatorvos é állatorvos között. És milyen boldog vagyok, hogy nekem Kemény a kedvesebb és szimpatikusabb és nem a szekszárdi sintér...
aleb19
2021. április 14. 12:40
kinai? nope az csak a zsellerek/inasok jussa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!