Újabb Zsurnaliszta Vitaest a láthatáron!

2021. április 08. 13:35

Június 3-án Kereki Gergő, a Mandiner társfőszerkesztője vitázik Hargitai Miklóssal, a Népszava főszerkesztő-helyettesével.

2021. április 08. 13:35
null

Transzparens Újságírásért Alapítvány és a MagNet Bank következő vitaestjén, június 3-án Kereki Gergő, a Mandiner társfőszerkesztője vitázik Hargitai Miklóssal, aki a Népszava főszerkesztő-helyettese és a legnagyobb létszámú hazai médiaszervezetnek, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének az elnöke.

Az est két főszereplőjének személye garancia arra, hogy valódi vitában lesz része az érdeklődőknek.

Ha végre egy valódi eszmecserére, pörgős disputára és tartalmas időtöltésre vágyik, kövesse ön is az eseményt, melynek során a többi között a szólásszabadságról, a médiafinanszírozásról és az újságírók világának komplex jogi kérdéseiről is szó esik majd!

Időpont: 2021. június 3.
Helyszín: MagNet Közösségi Ház / online közvetítés

A szervezők tájékoztatása szerint a vitaestet a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően fogják megtartani, ezért az online közvetítés mellett a személyes jelenlétről később tudnak majd bővebb információkkal szolgálni.

Az esemény részleteiről bővebben ide kattintva tájékozódhat.

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. május 30. 00:08
Hajrá Gergő! Nagyon kedvelem Kereki Gergőt. Komolyan felkészül minden szereplésére, remekül érvel, többet is szerepelhetne a nyilvánosságban.
monuskaroly
2021. április 08. 16:45
Mégis miről lehet egy Népszavással vitatkozni? Kellenek-e migránsok? A család férfi és nő kapcsolatán alapul? Szabad-e kelet felé, meg úgy általában mindenfelé nyitni gazdaságilag? Hogyan képzeljük el a nemzet fennmaradását, a gyermekeink jövőjét? Amíg ezekben a kérdésekben ellentétes a véleményünk, nincs miről beszélgetni.
Nobozmeg
2021. április 08. 16:19
na, végre valami rendes, felkészült újságírót állítunk ki, mert a múltkori boháros vita gyalázat volt, és ezt nem csak én gondolom így - már a jobboldalon.
Rasdi
2021. április 08. 16:00
És mi lesz a vita témája? Egy színvonalas vitára mind a vitázóknak, mind a vitát figyelőknek is fel kell készülniük. Egyébként "elbeszélgethetnek egymás mellett". Bármelyik fél kijátszhatja, és "tájékozatlannak" minősítheti a vitapartnerét, ha az nem ismeri pontosan a forrásait és azok tartalmát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!