Kórházba került Süli János

2021. március 28. 19:23

A miniszter megköszönte a szekszárdi kórház dolgozóinak munkáját.

2021. március 28. 19:23

Kórházba került koronavírus-fertőzése miatt Süli János, a Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter – írja az Index. A miniszter a Facebook-oldalán azt írja, lassan kezdi jobban érezni magát, és az orvosok is bizakodóak az állapotával kapcsolatban.

 „Kedves Tolna megyeiek!

Lassan kezdem jobban érezni magam és az orvosok is bizakodóak az állapotom kapcsán!

Ha minden jól alakul, már a következő héten elhagyhatom a kórházat.

Azt gondolom, nem lehetek elég hálás a szekszárdi Balassa János Kórház covid-osztályán dolgozóknak, akik minden nap emberfeletti munkát végeznek.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, amelyek a legnehezebb napokon erőt adtak nekem!”

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mo ching
2021. március 28. 23:26
Jobbulást! Ha azt a nagy dög hajót sikerült kihúzni a partfalból, a covid osztályról is sikerülni fog kijönni! https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aoMPrde_460svav1.mp4
kakambuki
2021. március 28. 22:18
Jó egészséget kívánok és mielőbbi teljes gyógyulást De! Lefogyni kedves miniszter uram mielőbb és minél jobban, nehogy baj legyen ismét és még nagyobb!
Dorset Naga
2021. március 28. 21:26
Az a idióta lezáratta a rakpartot, egy fél órával később értem haza, végig kellett mennem a kikörúton, de kibaszásból bekapcsoltam a benzinmotoromat.
simonvitéz
2021. március 28. 20:49
Mielőbbi gyógyulást és kitartást kívánok Süli Jánosnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!