Ezért van szükség székesfehérvári M7-es lehajtóra

2021. március 18. 12:11

A Balaton, vagy a Budapest felől érkezőknek mostantól nem kell a városon, az Auchan körforgalmakon áthajtani, ha a 8-as utat, és a 81-es utat szeretnék elérni.

2021. március 18. 12:11
null

Átmeneti körforgalommal orvosolják a jelentős mértékű áthaladó forgalom okozta helyzetet az Auchan-körforgalmaknál, amíg elkészül az átkötő út a Nyugati elkerülő és az M7-es autópálya között – derül ki Vargha Tamás, országgyűlési képviselő csütrötökön közzétett videójából.

Mint fogalmaz: „ez lesz Székesfehérvár negyedik autópálya le- és felhajtója”, amely azért lesz kulcsfontosságú, mivel ennek köszönhetően a

Balaton, vagy a Budapest felől érkezőknek mostantól nem kell a városon, az Auchan-körforgalmakon áthajtani,

hogyha a 8-as utat, és a 81-es utat szeretnék elérni.”

A képviselő által megosztott teljes vidót az alábbiakben tekintheti meg:

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. március 18. 23:24
A Balaton felé sokszor mentem arra. Elviselhetetlen az a körforgalom. Nagyon jó, hogy kitaláltak valami jó megoldást. De aki az eredeti terveket kitalálta, annak levágnám a pöcsét (reméljük, férfi volt).
Párhuzamos különvélemény
2021. március 18. 20:55
Hát, ebből a videóból sokat azért nem tudtunk meg. Egy térképvázlat esetleg? Csak megint attól lehet tartani, hogy újabb mezőgazdasági földeket fognak kivonni, beépíteni, mert minden fejlesztést mindig csak szűz földön lehet csinálni. :-(
Batman007
2021. március 18. 15:23
A Flaga Hungáriától nyugatra lesz összekötve az auópálya a 8 as úttal.
Pelso j.
2021. március 18. 15:12
A városba az hajt be, akinek ott van dolga, rajta át meg a hülyék. Az Auchan-körforgalmakat meg ki lehet bírni. Az új lehajtó projekt melyik havernak van szánva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!