Hont András politikai marketingnek nevezte Lukácsi Katalin vetkőzését

2021. február 12. 12:45

A publicista a turulszobor kapcsán emlegette fel Lukácsi Katalin vetkőzését.

2021. február 12. 12:45
null

Közösségi oldalán arról ír Hont András, hogy ő átnevezné a turulszobrot, mégpedig azért, hogy „az egész turulos szubkultúrát kivegyük a gyilkosok vs. áldozatok összefüggésből”.

Elvben az áldozatokról beszélünk és a történelmünkről, a következő pillanatban már csak Pokorni Zoltán felmenőiről esik szó, meg arról, hogy ő milyen ember”

– írja a publicista. 

Hozzátette, hogy „a KDNP-ből az Instagramra költöző influenszerhölgy”, Lukácsi Katalin vetkőzésének sem volt semmi köze a holokauszt áldozataihoz.

Kissé bizarr figyelemfölhívás. Mire is? Természetesen az illetőre magára és akciójára [...]. A soá mint politikai marketing”

– fűzi hozzá, „kompromisszumos megoldásként” ajánlva a nyitóképen is látható fotót.

Nyitókép: Facebook

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothpal
2021. február 13. 13:44
Ez egy igazi "erkölcsi marketing"... Szó szerint!
Peppa
2021. február 12. 21:42
Én inkább a turulszoborra szavazok. A fenti installáció meg inkább álljon két hétig a IX. kerületben a BLMBTQI nemtudommi helyett.
zakar zoltán béla
2021. február 12. 18:35
ócska szöveg, mint a megnevezett útja.....sz sz sz
rókabácsi
2021. február 12. 18:10
marketingnek lehet? de jó nőnek azt nem! neked adom örökre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!