Vona: Apokaliptikus pornó lesz a 2022-es választási kampány

2020. december 23. 11:31

A Jobbik korábbi elnöke szerint a politikacsinálást, a politika kommunikálását és a politika stratégiai vitelét átvették a jakobinusok.

2020. december 23. 11:31
null

Brutális lesz a 2022-es választási kampány Vona Gábor szerint. A Jobbik korábbi elnöke Keresztes László Lóránttal, az LMP frakcióvezetőjével együtt a Jövő TV-ben értékelte az elmúlt évet és különböző közéleti kérdéseket. Vona Gábor a 2022-es választásokkal kapcsolatban úgy fogalmazott: „a NER és az O1G összecsapása várható”. Szerinte a „politikacsinálást, a politika kommunikálását és a politika stratégiai vitelét átvették a jakobinusok”. 

Jakab Péterrel és a mostani Jobbikkal kapcsolatban elmondta: „a saját politikai pályafutásom utolsó szakaszát úgy éltem meg, hogy építettem egy hidat a Jobbik számára, hogy meg tudjuk szólítani a baloldali embereket is. Ez a híd felépült, a Jobbik átment rajta, majd lerombolta és ott rekedt a baloldalon”. Hozzátette, hogy egyébként Jakab Péter megnyilvánulásai nagyon népszerűek ebben a jakobinus légkörben.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 25. 10:49
mondja egy elbaszott jobbik vezér!
Cassi
2020. december 25. 09:48
Ha minden kötél szakad és az ellenzék nyer 2022-ben, akkor Feri első dolga lesz a Jobbik kinyírása, ezért nehéz értelmezni ezt a jakabista nyílt benyalást.
Vakfolt
2020. december 24. 21:56
"a saját politikai pályafutásom utolsó szakaszát úgy éltem meg, hogy építettem egy hidat a Jobbik számára, hogy meg tudjuk szólítani a baloldali embereket is. Ez a híd felépült, a Jobbik átment rajta, majd lerombolta és ott rekedt a baloldalon" Ha eltekintünk a kép nyilvánvaló balfaszságától, teljesen pontos leírás. Nem áthívtak magukhoz balbarmokat, hanem átmentek balbaromba, akik nem mentek velük, azok és köztük meg lerombolták a "hidat" de nem ott rekedtek, mint őrült szemű jákob, hanem nyilvánvalóan faszán érzik magukat: megérkeztek.
istvanpeter
2020. december 24. 13:59
Hát bizony azt nem nehéz kitalálni, hogy a hatalmi tébolyban szenvedő idegbeteg ellenzék a legalantasabb akcióktól sem fog visszariadni, mert tudják, hogy vereség esetén a többségük a bolondok házában fog kikötni. Nagyon veszélyes lehet a nemzetközi felforgató terrorhálózat és a honi kamu civilszervezetek beavatkozása és támogatása is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!