Nyilvános az Index új csapatának névsora

2020. szeptember 01. 10:56

Hétfő estére teljesen kiürült az Index.hu szerkesztősége – közölte a Media1.hu.

2020. szeptember 01. 10:56

A távozó indexesek felmondási ideje (két régi munkatárs, Haász János és Tóth Szenesi Attila kivétel, akik még egy hónapig a cégnél maradnak és segítik az átadás-átvételt) lejárt. Kezdetét vette egy új korszak, amelyet Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztő, Sztankóczy András, stratégiai igazgató-vezető szerkesztő, Kitzinger Szonja, főszerkesztő-helyettes, Balogh Ákos Gergely, szervezetfejlesztésért felelős főszerkesztő-helyettes és Fekete-Szalóky Zoltán hírigazgató és sok más érkező indexes neve fémjelez innentől – írta meg a Media1.hu.

Böngéssze át a névsort itt!

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2020. szeptember 01. 16:05
Esse értem. 1. Most akkor mi van azzal, hogy #nincsmásik, meg hogy meghalt a magyar független média utolsó fellegvára is, és végleg oda a sajtószabadság? 2. Akkor a zindex most mégse halt meg? 3. Vagy meghalt, de feltámadt, mint Krisztus, és most halleluja? 4. Ha nem halt meg, vagy ha úgyis már kezdettől fogva tutták, hogy fel fog támadni (mer ugye, nem hülyék azok, akik keverik a paklit), akkor a tüncikézés, meg a felháborodás a nemzetközi médijában meg az ejrópaparlamentben az mind csak kamu volt, ugye? 5. Ha az mind kamu volt, akkor pölö a Csekát nem lehet felelősségre vonni, mert hazudott ejrópaparlamenti képviselőként? 6. Ez a zindex most mennyire lesz független? Ha nem szabadfüggetlenobjektív - akkor minek kell egyáltalán, jó az nekik? Ha pedig szabadfüggetlenobjektív, akkor meg igenis VAN médijaszabadság - de akkor meg mire volt jó ez az egész? Jajj, bonyolult ez... Feri bisztos tuggya, nem?
NDAP1945
2020. szeptember 01. 15:48
Nem valami okos ez a Gyurcsány, szétveri az indexet, hogy utána fidesz közeli újságírókat ültessen a helyükre. Nem csoda, hogy Gyurcsány bukott 2009-ben, meg a baloldal azóta is, ilyen szerencsétlen bandát.
flesh ripper
2020. szeptember 01. 15:25
Nahát! Van másik! Mindig van másik. Senki sem pótolhatatlan. Minen hulla helyére, 1000 élő áll.
Esvány
2020. szeptember 01. 13:51
A névsort és az arcképeket végignézve jól demonstrálva vagyon, hogy itt semmiféle fideszes hatalomátvétel nem történt. A vádaskodást, nyavalygást és picsogást abba lehet fejezni! Ha a LIBE előjön az Index hisztivel, csak meg kell mutatni nekik a szerkesztőség tablóképét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!