Saját fegyverét fogták rá egy férfira, de a puska nem sült el

2020. augusztus 17. 09:26

A szalmabálatolvajokat végül saját otthonukban fogták el a rendőrök.

2020. augusztus 17. 09:26
null

A nyomozás adatai szerint 2020. augusztus 15-én 15 órakor Kistarcsa külterületén apa és fia érte tetten a tolvajokat, akik éppen szalmabáláik eltulajdonításán dolgoztak. Az elkövetők járművükkel, és az azon található bálával megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, azonban a tulajdonos és fia utánuk ment.

A felek között szóváltás alakult ki, amikor az egyik gyanúsított autójával kis híján nekitolatott a sértetteknek, majd dulakodni kezdtek egymással, melynek során apát és fiát ököllel és egy kővel is többször megütötték. A kialakult verekedés során G. Norbert magához vette az egyik sértett autójában lévő vadászfegyverét, mellyel társa G. Zoltán »Öld meg! Öld meg!« buzdítására megkísérelt a fiatal fiú irányába egy célzott lövést leadni, ez azonban a fiú nagy szerencséjére nem sikerült, az elkövető a fegyvert elsütni nem tudta. G. Norbert és G. Zoltán utasította apát és fiát, hogy maradjanak tőlük távol, míg a puskát egy gödörbe temették, majd autóba ültek, és elmenekültek a helyszínről.

A pest megyei nyomozók a bejelentéstől számított pár órán belül azonosították, és lakásukon elfogták a két férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Norbert 31 éves kerepesi, valamint G. Zoltán 38 éves kistarcsai lakossal szemben emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények miatt – őrizetbe vételük mellett – folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2020. augusztus 18. 16:44
1. A vadászfegyver nem önvédelemre való. Jogilag biztos nem. Zártan kell tárolni, nem a kocsi hátsó ülésén. 2. A szalmabálás tolvajokat nem neked kel elkapni, hanem a rendőröknek. Ha filmfelvételt készítesz, az már jó bizonyíték. 3. Jó, hogy nincs szabad fegyverviselés itthon, mert látszik, hogy nem sok mindenre jó.
Aerion
2020. augusztus 17. 16:23
Áh! Lett volna ott a reiszfürer, ő nyomban elsült volna.
makám
2020. augusztus 17. 14:17
kötél
nick89
2020. augusztus 17. 12:55
Lámpavasra velük is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!