BKK: Elindult a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzés

2020. augusztus 11. 14:32

2021 februárjában köthetnek szerződést a kivitelezővel, márciusban kezdődhet a munka, így a Lánchíd 2023-ra „születhet újjá”.

2020. augusztus 11. 14:32

Megjelent a Lánchíd felújításának kivitelezési munkáiról szóló közbeszerzési részvételi felhívás az Európai Unió Hivatalos Lapjában – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A júliusban bejelentett ütemtervnek megfelelően – ha kedvező ajánlatok érkeznek és a kormány biztosítja az ígért támogatást – a BKK 2021 februárjában köthet szerződést a kivitelezővel, márciusban kezdődhet a munka, így a Lánchíd 2023-ra „születhet újjá” – olvasható a közleményben. A BKK a Közbeszerzési Hatóság által kért hiánypótlást néhány nap alatt teljesítette, az eljárásban mindez nem okoz semmilyen késedelmet – írták.

A Lánchíd felújításával kapcsolatos információk megismerhetők a BKK honlapján, a www.bkk.hu/lanchid címen.

(MTI)
 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2020. augusztus 11. 19:05
és a kormány biztosítja az ígért támogatás Majd a kivitelezőnek közvetlenül, az elvégzett munka arányában. Ha nektek adnák, úgy járnánk mint a metróval.
holder
2020. augusztus 11. 16:06
Tarlósnak 9 év kellett, hogy kiírja a közbeszerzést, Karácsonynak kevesebb mint egy, de az öreg ex-szdsz-es szerint Karácsony 9 hónapot késlekedett. Hiába - Tarlós is ugyanabból az alomból jött mint Demszky
Korrupt Kornél
2020. augusztus 11. 15:53
remélem a kormány a 6 milliárdot nem adja oda, csak úgy, bemondásra. Majd a számlák átvizsgálása után. És a többi számlát is átnézni, amit a város fizetne!!!!
Mich
2020. augusztus 11. 15:46
Lebukott a "huncutságuk", így hát változtattak, de csak egy számot kellett, tíz évről nyolcra, változtatni -ez végül kelletlenül, de sikerült, egy hét alatt... Bravó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!