Többnapos lesz idén az augusztus 20-ai ünnepség

2020. június 15. 17:59

A közlemény Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-posztjára reagált, amely szerint a főváros ellenzi és meg akarja akadályozni, hogy augusztus 20-án a Lánchídon és környékén tűzijáték legyen.

2020. június 15. 17:59

A belföldi turizmus élénkítésére a kormány többnapos Szent István-napi ünnepségsorozattal készül – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-bejegyzésére reagálva. Azt írták, többi között gasztrofesztivál, szabadtéri koncertek, Szent István-napi felvonulás, vízparti koncertek, családi programok várják majd a Budapestre érkezőket.

hiszen a koronavírus-járvány a turizmusban dolgozókat sújtotta a leginkább” – olvasható a közleményben. Hangsúlyozták, hogy a Lánchíd felújítására szánt összeg – amelyet a kormány még Tarlós István akkori főpolgármesternek ígért meg – rendelkezésre áll.

(MTI)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. június 16. 00:11
Természetesen nem "velünk", hanem "velük". Elütés volt.
néhai Ch.Pilot
2020. június 15. 23:53
"... a főváros ellenzi és meg akarja akadályozni, hogy augusztus 20-án a Lánchídon és környékén tűzijáték legyen." Természetesen nem a főváros, hanem a DK és szócsöve: Fenyőünnep "Mengele" Gergely. És én el tudom képzelni sajnos, hogy ha másképp nem tudja megakadályozni, behív pár száz antifát külföldről, és egyszerűen szétvereti velünk az ünnepséget. Gyurcsánnyal a "hátországában" ez a megoldás erősen esélyes. Erre remélem gondol a kormány!
János bácsi
2020. június 15. 21:55
Normálisak? Ki az hülye külföldi turista aki ebben a járványos időszakban eljön Budapestre tüzijátékot nézni? Többet költenek rá mint amennyit a Lánchíd felújítására adnak.
nyugalom
2020. június 15. 21:04
A libsik, komcsik kamugerivel egyutt maradjaanak otthon! Takarodjanak, idegen kunbelak, bergek, csehek, stb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!