Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

2020. június 01. 15:47

A mostani kérdőív kitöltésével az állampolgárok olyan, Magyarország jövőjét alapvetően meghatározó kérdésekben nyilváníthatnak véleményt, mint a koronavírus elleni védekezés, a gazdaság újraindításával kapcsolatos intézkedések, vagy Soros György legújabb, európai örökkötvényekről szóló terve.

2020. június 01. 15:47

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel. Azt írták: a mostani kérdőív kitöltésével az állampolgárok olyan, Magyarország jövőjét alapvetően meghatározó kérdésekben nyilváníthatnak véleményt, mint a koronavírus elleni védekezés, a gazdaság újraindításával kapcsolatos intézkedések, vagy Soros György legújabb, európai örökkötvényekről szóló terve.

Kiemelték: a kormány célja most is az, hogy egyetértési pontokat hozzon létre a mindannyiunk életét érintő legfontosabb kérdésekben. Ezért várják az állampolgárok véleményét, és tisztelettel arra kérik őket, hogy töltsék ki, majd küldjék vissza a kérdőíveket – tették hozzá.

(MTI)

Címlapkép: koronavirus.gov.hu

Összesen 299 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. június 15. 06:35
Az utolsó mondat helyesen: Ha ennek ellenére sem teszik bele ,annyit ér ez a konzultáció,mint pinán a szőr.
confitür
2020. június 15. 06:28
Nem tudom benne lesz -e a zöld hulladék égetésének tilalmával kapcsolatos kérdés vagyis,hogy mi erről az emberek véleménye. ( Jan. 01.-től mindennemű zöld hulladék égetése tilos.) Grimm mesének tartom,hogy a zöld hulladék égetése károsítja a környezetet. A tilalom a lakosság kb. 80%-t érinti. Ha ennek ellenére sem eszik bele annyi ér ez a konzultáció, mint pinán a szőr.
konfícius
2020. június 03. 00:37
https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/csaladon-beluli-eroszak-karanten-koronavirus/l9205my
Nyunyóka Cecília
2020. június 02. 12:17
Nemzeti inzultáció....... Kormányzás helyett, méregdrágán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!