Péntektől a fővárosban is nyitnak az éttermek, szállodák

2020. május 27. 11:32

A PestiSrácok.hu információját a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője megerősítette.

2020. május 27. 11:32

Azt még kedden megírta a PestiSrácok.hu, hogy jön a fővárosi lazítás, s péntektől megnyílhatnak a budapesti éttermek belső részei is, már nem csak a kinti teraszokon lehet fogyasztani. A portál értesüléseit a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője megerősítette.

Farkas Örs közölte: május 29-től már valóban megengedett a budapesti vendéglátóhelyek, éttermek, kávézók, cukrászdák, büfék és presszók belső zárt tereiben is a tartózkodás, valamint a megrendelt ételt és italt az eddigi szabályoktól eltérően már a helyszínen, a benti légtérben is el lehet fogyasztani. Mindez ugyanígy igaz a szállodák által üzemeltetett vendéglátó helyiségekre is. A dolgozóknak természetesen maszkot kell viselniük és kötelező a védőtávolság betartása is csak úgy, mint vidéken – hangsúlyozta Farkas Örs. A PestiSrácok kérdésére a szóvivő elmondta, Budapesten is nyithatnak és látogathatóak péntektől a szabadtéri játszóterek, ezzel pedig a főváros lényegében utolérte a vidéket a szabályozásokat illetően.

(PestiSrácok.hu)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2020. május 27. 14:51
Végre!
Tóth Zoltán
2020. május 27. 13:42
A magyar társadalom nagyobbik felét inkább az izgatja, kukázni mikortól lehet. Ekkora hős szabaccságarcosok vogmuk ... isa por es homu ... #vivelarevolution
szöszmi
2020. május 27. 12:28
a nermaffiózók eddig is lexarták, gulyás geri meg az alapjogokért központos seggnyalók eddig is a fideszes luxi étterembe burkolták a kaviárt a járvány alatt...
3M..
2020. május 27. 12:20
Kinyithatnak az éttermek, és már a helyszínen is el lehet fogyasztani a rendelt ételt. Egy a Karácsony egy szemét. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!