A Le Figarónak adott interjút Novák Katalin a kormány tíz évéről

2020. május 26. 14:00

Az államtikár a Facebook-oldalán számolt be az eseményről.

2020. május 26. 14:00

„A legnagyobb jobboldali francia lap, a Le Figaro összeállítást készít a Fidesz-kormány elmúlt 10 évéről. Ehhez kértek tőlem is interjút. Meglátjuk, ebből mi lesz.” – írta Novák Katalin.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. május 26. 21:46
Példák ezrei bizonyítják, hogy az ellenzéknek sikerült a legbutább, legtehetségtelenebb embereit megtalálni és beültetni a Parlamentbe, vagy valamelyik szerencsétlen település polgármesteri székébe, nem beszélve Kamugeriről, akiről inkább nem is mondok semmit,annyira siralmas! Most legalább a választóik is megtapasztalják , milyenek ezek ha hatalom közelébe kerülnek! Az érdek és szűk törzsközönségüket kivéve a normálisok vélhetően messze elkerülik ezt a pénzéhes, hataloméhes, alapvetően gyíkagyú bandát!
antioxi
2020. május 26. 18:53
Novák Katalin egymaga tehetségesebb minden téren mint a bal-libsi-bibsi-cukináci bolsi női osztag együttvéve Donáthtól Vadaiig benne a nagypofájú Szabó Tímeáig.
koronaszepe
2020. május 26. 14:47
Elég lett volna lehozni az interjút, ha készült egyáltalán interjú. De a kormány szerint nekünk - nekem biztosan nem - elég, ha a cselekvés látszatát keltik. A Mandiner pedig a rezsim pincsikutyájaként fészbúkügyeletet tart, és egyből tolja az aktuális bulvárhíreket a kormánytagok, állampárti politikusok fészbúkjáról. Itt jártam, mit ettem, nyilatkoztam, futottam... Nyomorúságos!
Dénia
2020. május 26. 14:41
Az lesz, hogy vagy bele sem rakják, vagy csúnyán meghúzzák, amit mondott, vagy elferdítik. Ez szokott lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!