Puzsér kampányfőnöke: Karácsony lejárató kampányt indított Puzsér ellen

2019. október 10. 14:11

Karácsony annyit költ Puzsér lejáratására, mint a Sétáló Budapest teljes költségvetése – jelentette ki Zaránd Péter.

2019. október 10. 14:11

Puzsér Róbertet a Fidesz egyik bábjaként ábrázoló plakátokat vittek Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek – aki Zugló polgármestere is – az Állampolgárok a Centrumban Egyesület aktivistái csütörtökön a XIV. kerületi városházára.

Zaránd Péter, Puzsér Róbert főpolgármesteri kampányának vezetője a helyszínen azt mondta: Karácsony, „lejárató kampányt indított Puzsér Róberttel szemben”, most pedig visszahozták „a szemetet”.

Aggályosnak tartják azt is, hogy Karácsony Gergely naponta egymillió forintért a Facebookon, fizetett hirdetésekben mocskolja Puzsér Róbertet – közölte. Vagyis – folytatta – annyit költ Puzsér Róbert lejáratására, mint amennyi a „Sétáló Budapest” (azaz az Állampolgárok a Centrumban Egyesület) teljes kampányköltségvetése.

Karácsony Gergely összekötötte a sorsát a szocialistákkal, a parkolási maffiával, a korrupcióval és a kokainnal” – fogalmazott. A Puzsér Róberttel szemben indított lejárató kampánya pedig megengedhetetlen – mondta Zaránd Péter.

Szabó Rebeka, Zugló alpolgármestere a sajtótájékoztató után felhívta Zaránd Péter figyelmét arra, hogy a kerületi önkormányzatnak semmi köze nincs Karácsony Gergely kampányához, így nem is veszik át a plakátokat. Közölte, hogy Karácsony kampányát öt politikai párt támogatja, ezért arra kérte az aktivistákat, hogy oda vigyék vissza a plakátokat. Az aktivisták azonban ennek ellenére otthagyták a plakátokat.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:34
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
hátakkor
2019. október 10. 16:54
Aki fél az erdőben, az ne menjen az erdőbe!
nobusup
2019. október 10. 16:39
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Kegyes urunk Karolus
2019. október 10. 15:22
Nektek nem Tarlós Pista bácsit kéne ütnötök?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!