Korom Ferenc: Erős honvédségre van szükség

2019. május 17. 13:13

Erről beszélt a Magyar Honvédség parancsnoka a pénteken Budaörsön tartott honvédelem napi rendezvényen.

2019. május 17. 13:13

Magyarországnak és a térségnek erős, ütőképes Magyar Honvédségre van szüksége, hogy mindenki békében és biztonságban élhessen, és a békét a jövő nemzedékek számára is meg lehessen őrizni – hangoztatta a Magyar Honvédség parancsnoka a pénteken Budaörsön tartott honvédelem napi rendezvényen.

A budaörsi repülőtéren rendezett háromnapos haditechnikai és légi bemutatót első napján Korom Ferenc a kadétprogramban részt vevő diákok előtt arról beszélt: az idén több embert kívánnak megszólítani, ezért a honvédelem napja alkalmából az érdeklődőknek bemutatják a jelen és a jövő haditechnikáját.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. május 17. 18:00
Csak üres duma. Szükség erős honvédségre az éppenséggel lett volna eddig is. De hiába van szükség, attól még nem lesz erős honvédség. Eleve kétszer ekkora légierő kellene optimálisan, erősen kétlem, hogy megdupláznák a Gripenek számát. Mégis mit akarnak csupán egy századnyi repülőgéppel, csupán egyetlen bázissal? Még lehetne sorolni, hogy mi kellene egy erős honvédséghez, de ennyi elég is annak bizonyítására, hogy úgysem lesz erős a honvédség ezután sem.
gabor7th
2019. május 17. 13:26
Az drága. Amiket Orbán persze csinál e téren abszolút szükséges, de még azután se leszünk azért annyira erősek és mivel másoktól szerezzük be a fegyverek nagy részét függeni fogunk tőlük ellátás ügyileg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!